— Цим всеукраїнським фестивалем ліга ”Вінні(ца)Пух” уже 17-й рік відкриває сезон Клубу веселих і найкмітливіших на день Святого Валентина, — говорить заступник директора палацу ”Зоря” 42-річний Віктор Шемет. — Запрошуємо невідомі студентські команди, які не заробляють на цьому грошей. Уже більше як сімдесят команд із різних міст України подали заявки.

Із 10.00 пройдуть відбіркові ігри серед учасників. За їх результатами назвуть тих, хто братиме участь у гала-концертах. Їх початок цими днями о 18.00.

— Це буде гра міні-концерт, — продовжує Віктор Михайлович. — Ми не обиратимемо переможців. Журі відбере 12 найкращих команд для участі в чемпіонаті міста з КВН. Решта братимуть участь в іграх на Кубок міста.

На глядачів та учасників чекають сюрпризи, які організатори тримають у секреті.

— Торік губернатор виконав свою обіцянку, — пригадує Шемет. — Якось він пообіцяв: якщо серед учасників хтось із хлопців і дівчат познайомиться та одружиться, то він зробить їм подарунок. Парі, що одружилася — дівчині з черкаської команди та хлопцеві з одеської — Олександр Домбровський подарував путівку до Туреччини. А міський голова торік на нашому фестивалі трьом парам із глядацької зали оплатив вечерю в ресторанах Вінниці.


Фестиваль КВН відбудеться о 18.00 у Палаці мистецтв ”Зоря”: м. Вінниця, вул. Червоноармійська, 44. Вартість квитка 5 грн. Довідки за тел. (0432) 27 66 84.


Переглядів: 2969
Поширень: 0