вистава "Солодка Даруся"

"Солодка Даруся" - це драма на три життя. Адже події, які привели Дарусю до її трагедії, вплинули не тільки на неї. Це історія про покалічені душі багатьох людей.

вистава "Солодка Даруся"

Дія відбувається на Буковині, середина XX століття. Маленька Даруся за цукерку розповідає радянському офіцеру про те, що батько допоміг упівцям. Ця цукерка стає для неї фатальною. Крізь усе життя Даруся пронесе свій хрест...

У виставі задіяний майже увесь творчий склад.

вистава "Солодка Даруся"

Режисер і автор інсценізації - заслужений артист України Людмила Скрипка

Саме в Чернівцях, п’ять років тому вперше відбулася прем’єра «Солодкої Дарусі». Це легендарна вистава, яка надовго залишила слід у серцях глядачів не тільки Чернівців, але й Києва, Львова, Черкас, Рівного, Луцька.

Переглянути драму "Солодка Даруся" можна у театрі ім. Садовського 10 квітня о 18:30 год.

Також 11 квітня на 10:00 год і на 13:00 год у вінничан є можливість побачать ще дві вистави чернівчан. Музична казка  «Як Настуня ледь не стала марою». Це повчальна казка про нечепуру Настуню, яка сподобалась підступній Бабі Язі і та вирішила викрасти дівчинку, аби зробити з неї мару. Для того, щоб повернути Настуню, у дорогу вирушають сестричка Оленка і Домовичок. Яким чином вдасться визволити Настуню з хатинки Баби Яги – про це ви неодмінно дізнаєтесь, якщо прийдете на виставу.

Музична казка  «Як Настуня ледь не стала марою»

Чернівецький театр імені Ольги Кобилянської покаже також у Вінниці комедію за п’єсою Луїджі Лунарі «Інцидент», дивитися яку дітям до 16 років заборонено.

Під час відкриття нового відділення банку стався прикрий інцидент, який викликав неабиякий резонанс та інтерес, безліч пікантних ситуацій і багато сміху.... Що ж за інцидент трапився у театрі? Приходьте і дізнаєтесь самі. Ефектна, весела та видовищна вистава за п’єсою італійського драматурга Луїджі Лунарі подарує Вам хороший настрій та незабутні враження.



Переглядів: 6149
Поширень: 0