«Територія Любові» - чому така назва виставки?

Світлана Сулімова: В Світі існує основних 2 почуття – це страх і любов. Як що людини відчуває страх – він транслює в простір негативні емоції, від цього виникає різні ситуації, не завжди приємні. Якщо людина відчуває любов – така емоція поширюється и створює Світи позитивної реальності, де радість, щастя та благополуччя. Я вірю, що енергія думок – матеріалізує все у Всесвіті. Якщо нам не подобається Світ, в якому ми живемо, значить наша свідомість наповнена не завжди приємними думками. Ми не можемо змінити вісь Світ, але ми можемо впливати на наш внутрішній й на той, де ми знаходимося. Мені подобається мій світ. Хочу своїми почуттями поділитися з кожним, кого зустрічаю в своєму житті.

Існує притча, коли Репортер якось запитав у фермера, чи може той поділитися секретом своєї кукурудзи, яка рік за роком вигравала всі конкурси за якістю. Фермер відповів, що весь секрет полягає в тому, що він роздає кращі качани для засіву всім своїм сусідам.

Світлана Сулімова- Навіщо ж роздавати кращі зерна сусідам, якщо вони постійно, поряд з вами, беруть участь у всіх конкурсах і являються конкурентами?

- Бачте, - посміхнувся фермер. - Вітер переносить пилок з моїх полів на поля сусідів, і навпаки. Якщо у сусідів будуть сорту гірше, ніж у мене, то незабаром і мої посіви стануть погіршуватися. Якщо я сію хорошу кукурудзу, я повинен подбати про сусідів і допомогти їм посіяти таку ж.

Схоже відбувається і в житті людей. Той, хто хоче бути успішним, повинен піклуватися про ближніх і допомагати їм досягати успіху. Хто хоче добре жити, повинен допомагати іншим жити добре. Тому що чим краще живеться людям навколо, тим краще тобі самому. Ми всі залежні і пов\'язані в цьому світі.

Запрошую на «Територію Любові» – хай Любові стає головним почуттям у вашому житті, її стає все більше і більше, й проміння любові ми разом з Вами зможемо нести далі до наших рідних та близьких, всіх тих, кого зустрічаємо на шляхах нашого життя! И для цього потрібно тільки одне - відкрите серце!

Відкритя виставки відбудеться 15 квітня 2013 року о 17 годині. Чекаємо на Вас!"



Переглядів: 3827
Поширень: 0