Поетичний вечір "Стихія моря" відбудеться у Вінниці 15 травня, о 19.00, в "Bavaria Pub", що на вулиці Грушевського, 70. Свої вірші читатимуть вінницькі поети Юлія Свєтлова, Богдан Куценко, Максим Зотов.

"Стихія моря" у Вінниці вдруге запрошує друзів

- Якщо ви скучили за теплом, морем, світлими емоціями, приходьте, з нами веселіше!

Це запрошення від учасників звучить у Вінниці вже другий раз. Перший вечір, який зібрав любителів сучасної поезії у цукерні "Яся", тривав три години.

- Спілкування під каву у дружній атмосфері накраще, що може бути для відпочинку після роботи, - ділиться враженнями гостя вечору Лідія. - Я вперше на такому заході і мені все дуже подобається. Навіть не думала, що у Вінниці є такі цікаві поети.

Автори у перервах між читаннями відповідали на запитання із залу.
Творчий вечір супроводжували сюрпризи. Зокрема, запрошені музиканти виконали кілька пісень на тексти авторів, чим приємно порадували і поетів, і глядачів.

- Була рада почути вірші з першої книги Юлії Свєтлової "Отражение", - каже вінничанка Олена, яка побувала на зустрічі. - Знаю, що книжка щойно вийшла з друку. З нетерпінням чекаю на презентацію.

- Все було чудово - ділиться враженнями музикант Олег Кердун, - Але ми були обмежені у часі, і мені не вистачило навеличкого афтепаті на завершення.

Учасники сподіваються надолужити це на зустрічі у "Bavaria Pub", обіцяючи гарний настрій і теплі емоції.

У невимушеній камерній обстановці знову лунатимуть кращі вірші трьох вінницьких поетів та пісні під гітару Марії Афанасенко, Олександра Горчинського та Олега Кердуна.

Цього разу для гостей вечора свої двері гостинно відкриє "Bavaria Pub". Приєднуйтесь!


Переглядів: 3100
Поширень: 0