Перший млинець в Олексія Некрасова та його талановитих підопічних не став гливким. Вперше взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої та юнацької творчості “Штурм” - і одразу перемогли! Зразковий художній колектив, фольклорний ансамбль "Дивоцвіт" з Гнівані, привіз найвищу нагороду гран-прі фестивалю.

Некрасов пишається першим своїм продюсерським проектом. «Надзвичайно талановиті діти» - каже він. З цим погоджується і директор фестивалю Валентин Бородій. Високої думки про талановитих вінничан голова журі конкурсу Ольга Юнакова. Імениті члени журі фестивалю “Штурм”: номінант на премію "Греммі", кращий голос Іспанії - Юрій Годо, почесний президент фестивалю, директор київської студії шоу-балету Алли Духової «Тодес» Андріс Капіньш, теж підтримують думку, що Подільська земля вражає талантами.

Вінничани завоювали “Штурм”, тепер їдуть підкоряти столицю

Окрім гран-прі конкурсу “Дивоцвіт” отримав спеціальний приз від Продюсерського центру «24 carats of art» - виступ 18 травня на головному майданчику Києва у День Європи у рамках міжнародного фестивалю мистецтв. Керівник художнього колективу Тамара Гуцало надзвичайно щаслива за своїх вихованців. Показати себе на Хрещатику - звісно це розкішний подарунок для неї та "Дивоцвіту". Та це ще не все. Продюсерський центр дає можливість творчим і обдарованим виступати на кращих майданчиках світу.

Вінничани завоювали “Штурм”, тепер їдуть підкоряти столицю

Приємно вразили організатори фестивалю і Олексія Некрасова, запросивши його стати членом журі Міжнародного фестивалю мистецтв "24 carats of art". Разом із українськими та європейськими знаменитостями директор вінницької концертної агенції "Некрасов" 18 травня обиратиме кращих з кращих серед талантів, які з’їдуться у столицю України із різних куточків світу. Нашому рідному "Дивоцвіту" побажаємо успіху!

Вінничани завоювали “Штурм”, тепер їдуть підкоряти столицю

Відкриваємо дитячі творчі таланти.

Олексій Некрасов з юними вінницькими талантами їде підкоряти «Штурм».



Переглядів: 5623
Поширень: 0