Ударник гурту "Mola Mola"  Олександр Філінков

Нещодавно народжений вінницький гурт Mola Mola виходить на невелику сцену у чудовому місці для відпочинку арт-пабі Beer&Blues. З перших днів існування цей заклад стрімко завоював популярність серед поціновувачів смачного свіжозвареного пива та запального рок-н-ролу. У цих стінах, де завжди панує невимушена атмосфера, Mola Mola виконує свої блюзово-фанкові інтерпретації відомих хітів вже втретє. Вони встигли здобути свого слухача. Більшість відвідувачів в очікуванні несподіваних інтерпретацій улюблених мелодій від музикантів колективу.

Гурт "Mola Mola"

Mola Mola гурт зовсім юний, проте кожний з його учасників вже має чималий виконавський досвід. Електро-гітара відомого вінницького гітариста Олега Прокопчука задає мелодію, бас-гітара Сергія Костенюка насичує її оксамитовим звучанням, ударні Олександра Філінкова додають характерного синкопованого ритму, а вокал Марини Бондар довершує соковитий звук колективу. Якщо Олег відомий вінницькому слухачеві по грі у андеграундних музичних колективах ДомъПлот та Balagula projekt, то вокалістка та ударник раніше були задіяні у популярному гурті «ТіК».

Гурт "Mola Mola"

Ці четверо музикантів об’єднались щоб грати свій власний блюз, насичений елементами кантрі та босанови. Самі музиканти відповідають на запитання про стиль свого звучання так: «Ми граємо джаз, блюз, з елементами фанку та атмосферністю лаунжу». Зібравшись разом вони стали виконувати відомі та улюблені хіти у власній інтерпретації. В репертуарі Mola Mola Billie Jean Майкла Джексона, Smooth Operator Sade, битловская With a little help from my friends, хиты Елвіса та Леді Гага, а також Knockin’ on Heaven’s Door та цікава інтерпретація Another Brick in the Wall. Крім того гурт виконує кілька інструментальних композицій, демонструючи якісне звучання та майстерне володіння інструментами.

Знайомі, проте ненав’язливі мотиви, з характерним блюзовим звучанням дуже пасують закладу Beer&Blues. Хміль пива та п’янкі звуки вдало співіснують. Окрім Mola Mola в арт-пабі Beer&Blues грає ще кілька вінницьких та запрошених гуртів – слідкуйте за анонсами.



Переглядів: 5176
Поширень: 0