Театральний перфоманс «Правдива історія» режисера Ю. Юрченко за мотивом древньої японської легенди про майстра Покеду та ніжна і настроєва музика львівського гурту "Подорож по вертикалі" створять незабутню атмосферу вечора - говорячи і співаючи про вічні цінності в нашому житті , які легко втратити у вирі повсякденності.

Інтерактивний еко-театр «Wind Of Change» (Львів)

Це організована культурна одиниця в сучасному театральному просторі. Учасників хвилюють проблеми екології не тільки оточуючого середовища а впершу чергу проблеми екології в свідомості людей.

Театр був створений в 2003 році у м. Києві студентами вищих навчальних закладів, таких як Києво-Могилянська академія, Національний Авіаційний університет, Київський лінгвістичний університет, Київський педагогічний університет ім. Драгоманова та інші.

Саме тоді були поставлені дві невеличкі вистави "Піонер" та "Маша" з якими театр вперше виступив в рамках музично-театрального проекту "Ритми життя" у різних містах України - Київі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Донецьку, Сумах, Львів, Сімферополі (за підтримки Головного управління у справах сім\'ї, молоді та спорту).

Особливістю театру є постійний пошук нових форм для вираження своїх думок, а також тем і текстів, які є актуальні для молоді і які б могли зачепити, зацікавити глядача, інспірувати його на мислення на позитивні зміни в особистому та суспільному житті.

Учасник багатьох фестивалів як в Україні так і за її межами, зокрема "Вудсток" (Польща), «Екотопія» (Берлін, Німеччина), "Драбина"(м. Львів) , "Посмішка Талії" (м. Львів), "Галицька Мельпомена".(Львів), EСО-AРТ (Kлюж-Напока, Румунія)

Гурт “ Подорож по вертикалі” (Львів) “Piano-Rock”

Самі музиканти окреслюють себе як постійно експериментуючий гурт, чий стиль можна окреслити як піано-рок з елементами академізму.

Музика «Подоржі» народжена з імпровізації, базується на фортепіанному звучанні. Гурт тяжіє до камерного виконання. А їх тексти дають можливість подивитись трошки з іншого погляду на наше буденне життя – не з кращого, чи гіршого – просто з іншого.

Гурт базується у Львові, знайома місцевим меломанам в основному завдяки чисельним квартирникам та творчим вечорам. Втім, гурт брав участь також у деяких українських фестах – «Флюгери Львова», «Шевченко-фест», «Червона рута», «Дикий мед», «Отроків», «День Землі у Львові», «Зашків», «Львів - місто вуличних музик», «Lviv Health Fest » та ін.

Інколи для спільних перформансів команда запрошує інших виконавців, але основні «подорожуючі» це:

  • Ірина Бенько – клавішні, вокал
  • Андрій Міщенко – барабани
  • Сергій Свірський – бас-гітара

ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ



Переглядів: 3130
Поширень: 0