Олег Збаращук та Віктор Бронюк

На вході у клуб гостей одразу пригощали вінницьким самогоном, який зробив тато "головного оленя" Віті Бронюка. А в якості закуски були канапки з вінницьким салом.

"Це вже другий наш тур, - розповідає Віктор Бронюк, лідер гурту "ТіК". - Минулого року якраз в цей час ми їздили з туром "Байки про оленів". Цього року плануємо об\'їздити близько 40 міст України та проїхати 10 тисяч км. Для туру, який розпочався 9-го лютого в Хмельницькому, ми підготували нові костюми".

гурт ТІК

Хлопці кажуть, що усі, хто прийдуть на майже двогодинний концерт, зможуть почути їхній весільний панк з елементами еротики. Саме так вони охрестили свій музичний стиль.
"До нас на концерти не ходять "гопніки", люди в спортивних костюмах, чи любителі шансону, - продовжує Віктор. - А приходить інтелігенція, думаюча молодь, вчителі, депутати, бізнесмени. Ми граємо інтелектуальні, філософські пісні".

гурт ТІК

Коли "олені" почули новину про те, що столичний мер зібрався випустити сольний альбом, то сказали, що за кілька гектарів землі можуть віддати Черновецькому одну зі своїх пісень. Наприклад, "Сосюру".

До речі, усі учасники гурту "ТіК" досі живуть у рідній Вінниці і до Києва переїздити не збираються. Якось у ефірі однієї із радіопрограм Ігор Ліхута сказав, що "ТіКівці" просто понтуються і через деякий час все одно переїдуть до столиці. Але хлопці навідріз відмовляються від цього.
"Ми інколи з Вінниці до Києва добираємось швидше, ніж кияни з лівого берега на правий в годину пік. А у Вінниці нам добре", - пояснюють хлопці.

Ігор Пелих з сином

Відомі колеги не оминули цього свята, зокрема у Route 66 прийшов продюсер та телеведучий Ігор Пелих, який позавчора святкував свій День народження. Ігор прийшов з дружиною та сином Іваном. Співачка Лама та брати Большиє також не пропустили такої гулянки. Для спеціальних гостей та журналістів "олені" заспівали пісні зі старого та нового альбомів. Не обійшлось і без славнозвісної "тиХої" пісні. А прапорщик Шамрай ногою зіграв соло на тромбоні. Ще одним сюрпризом стала пісня "Ще не вмерла Україна", написана "тіками".

"Цю композицію ми створили ще років три тому, - пригадує Бронюк. - Але не було підходящої ситуації, коли її можна було б заспівати. А от зараз з такою обстановкою в країні, політичним цирком та кризою - саме час".

До речі, в березні у родині Віктора Бронюка планується поповнення. Його дружина Тетянка, з якою Бронюк побрався влітку минулого року, чекає на первістка.

Фото з сайту www.tikmusic.com.ua


Переглядів: 6781
Поширень: 0