24 травня у Вінниці на Центральному стадіоні відбувся концерт "ОЕ". Це було дивовижно!!!

Самі учасники групи зізналися, що засумували за Вінницею, адже останнього разу нас відвідували ще у 2007 році. Вони відзначили неабияку гостинність та чистоту міста.

За час проведення концерту «океани» та фанати «заводили» один одного - трибуни та фан-зони божеволіли від довгоочікуваного виступу, а лідер гурту Славко Вакарчук не на жарт розійшовся – поступово на ньому залишалося все менше й менше одягу, апаратура літала сценою, або ж на ній танцював він сам. Догрався – посеред пісні впустив мікрофон, але одразу закинув жарт, що краще мікрофон, аніж щось інше.

На кінець концерту фани тричі викликали Вакарчука на біс, а той із радістю виконував свої старі, але такі улюблені публікою хіти.

Після концерту Славко повернув один із букетів фанатам - розірвав його й кинув у маси. Потім зі сцени полетіла стійка від мікрофона, яку підлітки також прибрали до рук.

Стадіонний тур «Океану Ельзи» із презентацією восьмого альбому обіцяє бути довгим і яскравим. Після України гурт планує провести концерти у Росія та інших країнах СНД, а також у Північній Америці.

На концерті побувала Кристина Сенченко,
фото Насті Подгурської



Переглядів: 14459
Поширень: 0