Літо! Вже зовсім скоро! Із цією порою року у кожного виникають свої найтепліші асоціації: сонце, прогулянки, активний відпочинок, ну а фактично кожен вінничанин може узагальнити вищеперераховане і пов’язати його із проектом «Мистецькі вихідні», який за доброю традицією знову стартує у нашому рідному місті.

мистецькі вихідні

Отож, увечері 25 травня 2013 року на Майдані Незалежності велика кількість глядачів зібралась на відкриття інтерактивного творчого проекту «Мистецькі вихідні». Організатори проекту: департамент культури Вінницької міської ради, КП «Центр концертних та фестивальних програм» та партнери проекту: торговельно-розважальний центр «Мегамолл» та торгова марка «Караван» подбали про веселе дозвілля для вінничан та гостей міста.

Протягом вечора глядачі змогли насолодитись цікавою концертною програмою за участю вихованців шкіл естетичного виховання та клубних закладів міста Вінниці, що проходила у супроводі чарівних та веселих ведучих. Енергійні танці та мелодійні пісні нікого не змогли змусити стояти на місці і шкодувати свої долоні для оплесків.

мистецькі вихідні

Актори театру «Арлекіно» (клоуни, пірати, Мальвіна) розважали любителів веселого відпочинку своїми жартами та танцями.

виставка

Справжню атмосферу мистецтва та творчості вдало доповнили бібліотеки-філії міської Централізованої бібліотечної системи, підготувавши чудову виставку із найрізноманітніших виробів: вишивка, петриківський розпис, ляльки-мотанки, аплікації, декупаж, вироби з бісеру та природніх матеріалів. І поки у деяких розбігались очі від побаченої краси, інші вже активно приймали участь у майстер-класах, зручно розмістившись поряд із рукодільниками. А окрім щасливих посмішок на обличчях присутніх з’являлись яскраві елементи фейс-арту, тут свою руку приклали майстри пензля та фарб.

мистецькі вихідні

Неймовірною енергією усіх присутніх зарядив флешмоб «Черлідінг» від танцювального колективу «Молодість». Варто відмітити, що із таким початком на вінницький черлідінг чекає чудове майбутнє.

Звичайно ж таке свято не обійшлося і без гостей – до нас завітали артисти зі столиці, це колеги учасників проекту «Сальса клуб», які подарували глядачам незабутній танець під запальну музику латино.

мистецькі вихідні

А на завершення свою концертну програму всім присутнім подарував кращий джазовий колектив міста – Міський естрадно-духовий оркестр «ВінБенд».

Отже, сезон «Мистецьких вихідних -2013» оголошено відкритим! І судячи з відкриття цьогорічний сезон був довгоочікуваним і обіцяє знову приємно дивувати та розважати всіх його учасників.

Власне все це ви можете побачити у фотозвіті, а ще краще самому стати учасником такого відпочинку!

мистецькі вихідні

Щосуботи протягом літа на Вас чекають: інтерактивно-розважальна феєрія, майстер-класи, флеш-моби, гумористичні та спортивні конкурси, літературно-художні вернісажі і безліч сюрпризів від організаторів та партнерів проекту.

Цієї суботи 1 червня у Міжнародний день захисту дітей Мистецькі вихідні чекають Вас на наступних інтерактивних майданчиках:

З 17.00

  • Майдан Незалежності – проект «З любов’ю дітям»

З 18.00

  • Площа Театральна – «Твій час»
  • Мікрорайон Тяжилів – Театр «Арлекіно»
  • Мікрорайон Сабарів - «Dancing it\'s my life»
  • Парк «Дружби народів» - «Сальса клуб»
  • Мікрорайон Пирогово – «Night dance clubs open air»
  •  біля бібліотек-філій міста №1,5,6,7,8,9,10,11,12,13, центральної дитячої бібліотеки, центральної міської бібліотеки ім.Бевза.

Розпочніть літо разом із Мистецькими вихідними! Чекаємо на вас!



Переглядів: 8523
Поширень: 0