В рамках свого щорічного проекту "Сім кольорів дитинства", який приурочено Дню захисту дітей, Регіональний центр сучасного мистецтва "АртШик" запрошує на виставку дитячих робіт вихованців Центру розвитку дитини і родини "Дивосвіт".

Кольори дитинства у "АртШик"

У "Дивосвіті" дітей навчають розуміти красу та творити. Важливо, щоб дітки могли показати свої творіння світові, адже тоді вони більш впевнені у собі, і знають, що їхня робота не марна і комусь потрібна. Розуміючи це, "Дивосвіт" бере участь у культурному житті міста, регулярно влаштовуючи дитячі виставки.

Кольори дитинства у "АртШик"

Кольори дитинства у "АртШик"

29 травня о 16.00 розпочнеться виставка дитячих робіт вихованців арт-студії центру "Дивосвіту". Арт-студія навчає дітей шкільного віку малювати, ліпити, виготовляти цікаві вироби з різних матеріалів. Сюжети та теми робіт обирають самі діти, тому на заняттях панує творча та жвава атмосфера. Дітлахи самі презентуватимуть свій творчий доробок під час цієї виставки. А ще на відкритті присутніх розважатимуть концертною програмою, адже у "Дивосвіті" також вчать співати, музикувати та танцювати.

Виставка відкрита щодня по буднях - з 10:00 до 20:00, у суботу - з 11:00 до 19:00, у неділю - з 11:00 до 18:00.

Кольори дитинства у "АртШик"

Цією виставкою завершуватимуть сезон у "АртШику".

У новому сезоні, який розпочнеться вже у вересні, обіцяють багато музичного та цікавого.



Переглядів: 5293
Поширень: 0