Багато цікавого та незабутнього відбудеться протягом фестивальних днів: розваги, змагання, частування традиційними українськими стравами, фаєр-шоу, видобування вогню. Звучатиме автентична музика та живий народний спів, виступатимуть етно-гурти. Призи, нагородження, різноманітні конкурси, частування та змагання чекають саме на Вас!

Музична програма фестивалю "Живий вогонь" буде надзвичайно насиченою: багато українських патріотичних етно-рок гуртів та виконавців вийдуть на фестивальну сцену. Спеціальний гість – гурт „Мандри”! Окрім Фоми та компанії музикуватимуть та звеселятимуть фестивальників гурти „Тарута”, „Друже музико”, „Друге Сонце”, Veritas, вінницькі „Ясон” та „Штандари”. А ще такі автентичні виконавці як соліст гурту „Тінь Сонця” Сергій Василюк, бандурист Віктор Пашник, кобзар Тарас Силенно та співак Живосил Лютий.

Козацькі осередки з усієї України зберуться на фестиваль. Козацькі школи бойових мистецтв проведуть показові змагання.

Також будуть майстер-класи з середньовічного бою, духовні практики, толока та багато іншого - кожен знайде собі діяльність за інтересом.

Майстри ремесел та промислів традиційно демонструватимуть свої здобутки на ярмарку та проводитимуть майстер-класи з народної творчості в яких кожен зможе взяти участь.

Також на фестивалі відбудуться обрядові купальські дійства. Магія свята Івана Купала несе з собою прадавні звичаї та традиції: видобування живого вогню, феєричне дійство вогняного шоу, збір трав та квітів, плетіння вінків, автентичний спів, народні танці – все це побачать та зможуть прийняти участь всі, хто завітає на фестиваль „Живий вогонь”!

Неймовірні враження від перебування в осяйному дусі української етнокультури та козацького колориту, а також гарний настрій гарантовані!

Отже, свято на Бригантині почнеться вже о 12.00 21 червня і триватиме три дні.

Вхід: один день – 30 грн./два дні – 50 грн. дітям до 10 років – безкоштовно.

Тел. для довідок: +38 (096) 716 8199.



Переглядів: 6977
Поширень: 0