Свято мильних бульбашок

Перед ККЗ «Райдуга» розгорнулося Свято мильних бульбашок, що запропонувало цілу феєрію розваг: танці, гумор, захопливі конкурси, спортивні ігри та естафети, майстер-класи, фейс-арт, мильні бульбашки, батут та багато іншого.

Мистецькі вихідні

Вечірній дощ не дав можливості в повній мірі відбутись «Мистецьким вихідним», але ЦМБ змогли продовжити свято дітворі, організувавши у приміщенні бібліотеки цікаву святкову програму із казковими героями, майстер-класами та розвагами.

Мистецькі вихідні

«Талановиті діти Сабарова!» - під таким гаслом 1 червня до дня захисту дітей у КЗ «Вінницький міський клуб» було проведено фестиваль дитячої творчості «Планета дитинства», де юні сабарівчани вкотре довели, що кожна дитина талановита. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у конкурсі малюнку і позмагатись за звання найкращого митця, зробити вироби ручної роботи на майстер-класі з рукоділля, та залишити свій кольоровий відбиток на згадку про свято. Також вихованці Міського клубу продемонстрували свої вміння з вокалу, циркового мистецтва, танцю. Гостей свята розважали маленькі клоунята Даринка та Іриска, які вели концертну програму, а також на всіх глядачів чекали конкурси та розваги від клоуна Бульки. По завершенні святкової програми були відзначені найкращі та найактивніші учні Міського клубу, які протягом року старанно займались, постійно брали участь у конкурсах, фестивалях, концертних програмах, виставках виробів ручної роботи та у загальноміських святах.

Мистецькі вихідні

А вже цієї суботи 8 червня 2013 року на вас чекає захоплююча програма на наступних інтерактивних майданчиках міста:

З 17.00

  • Майдан Незалежності – проект «Твій час»
  • ККЗ «Райдуга» - Проекти «Галявина творчості» та «Чорна кімната»

З 18.00

  • Площа Театральна – «З любов’ю дітям»
  • Мікрорайон Тяжилів – «Битва районів»
  • Парк «Дружби народів» - «Night dance clubs open air» та «Арт Інтервенція»
  • Мікрорайон Пирогово –Театр «Арлекіно»
  • та біля бібліотек-філій міста №1,5,6,7,8,9,10,11,12,13, центральної дитячої бібліотеки, центральної міської бібліотеки ім.Бевза.

З 19.00

  • Мікрорайон Сабарів - «Dancing it\'s my life» та «Сальса клуб»

Отож, запрошуємо усіх весело провести свій вихідний! Тимбільше що цього разу Мистецькі вихідні будуть тематичними – наше місто святкуватиме День бабусі, тому, як ви зрозуміли, ніяких вікових обмежень тут не існує.

Чекаємо на вас! Створимо гарний настрій та справжню літню погоду разом!



Переглядів: 5163
Поширень: 0