Досвідчені вчителі-майстри сучасного, народного мистецтва проводячи майстер-класи передаватимуть свій досвід мешканцям міста. По закінченню майстер-класів учасники роботи, яких будуть визнані найкращими отримуватимуть призи. Окрім майстер-класів щотижня будуть представлені книжково-ілюстративні експозиції про культурну спадщину національних спільнот.

Головний координатор проекту – Громадська організація «Рада національних товариств Вінниччини».

Партнер проекту – депутат обласної ради Сергій Кудлаєнко.

Проект проводиться за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницької міської ради, КП «Центр концертних та фестивальних програм», Вінницької міської централізованої бібліотечної системи, ТМ «Караван», ТМ «Рудь», ТМ «Ласунка».

Проект має на меті створення умов, що сприяють якісному дозвіллю для усіх верств населення міста Вінниця, яке сприятиме активізації здорового способу життя вільного від тютюну та спиртного, розвитку творчих та освітніх здібностей громади.

Спрямований проект на спілкування, розвиток здібностей та залучення громади міста до безпосередньої участі у майстер-класах. В рамках проекту всі учасники, незалежно від їхніх фізичних, інтелектуальних та фінансових можливостей, навичок, отримають доступ до якісного розвитку здібностей і талантів.

Кожної п’ятниці та суботи починаючи з 8 червня о 17 годині будуть проходити різноманітні майстер-класи на території ККЗ «Райдуга».

Бажаєте провести вечір п’ятниці і суботи у гарному настрої та з користю для себе, ознайомитись з новим видом мистецтва, спробувати себе у ролі майстра, активізувати свої здібності, тоді Галявина творчості чекає саме на Вас!

Формуємо громадській простір міста та культурний простір рівних можливостей разом!



Переглядів: 3846
Поширень: 0