У п’ятницю 14 червня на території ККЗ «Райдуга» з 17.00 год до 19.00 год. проходила концертно-розважальна програма «Пісні слов’янських народів» у виконанні білоруського ансамблю «Купалинка», Вінницького регіонального центру культури та мистецтва циганського народу «Девлеса, ромале!» («З богом, цигани!») керівники та солісти шоу-театру «Андо Шатро»: Сенченко Андрій Вікторович і Сенченко Наталія Олександрівна, композитора Юрія Воронюка і маленьких вінничан Зарини Холматової, Анастасії Гаркуши, Максима Гуменюка.

майстер-клас з квілінгу

Досвідчені вчителі-майстри сучасного, народного мистецтва проводячи майстер-класи з квілінгу, боді-арту та ліпки передавали свій досвід мешканцям міста.

Окрім майстер-класів ЦБС представила чудову книжково-ілюстративну експозицію про культурну спадщину слов’янських народів.

книжкова-ілюстративна експозиція про культурну спадщину слов’янських народів

На самому початку пустився дощ, але маленьких Вінничан він не засмутив вони враз забажали розігнати хмари своїм неймовірно гарним співом. І як не дивно їм вдалося не тільки розігнати хмари і відігнати дощ але й подарувати позитивний настрій глядачам, які заховалися від дощу, як дивно це б не звучало, під райдугою.

Маленькі глядачі із задоволенням брали участь у конкурсах після чого були нагородженні подарунками.

Головний координатор проекту – Громадська організація «Рада національних товариств Вінниччини».

Партнер проекту – депутат обласної ради Сергій Кудлаєнко.

Бажаєте провести вечір п’ятниці у чудовому настрої та з користю, вивчити нові техніки рукоділля та весело провести своє дозвілля - тоді Галявина творчості чекає саме на Вас!

Формуємо громадській простір міста та культурний простір рівних можливостей разом!



Переглядів: 3706
Поширень: 0