Битва районів у Сабарові

Доказом цього є участь у конкурсі «Творча Битва районів». Організатори загальноміського конкурсу серед аматорів завітали 15 червня 2013 року в мікрорайон Сабарів. Навіть затягнуте небо чорними хмарами не зіпсувало святковий настрій мешканців мікрорайону. І свято почалось! Учасники, які з минулого року стали старші та більш досвідченіші, порадували різноплановими виступами. Журі, яке побувало за два попередніх сезони в усіх мікрорайонах міста, були приємно здивовані. Почалась «битва» о 19.00 год. І впродовж години на імпровізованій сцені глядачі, яких, доречі, було досить багато, побачили та почули: бальні танці, джаз, циркові та гімнастичні номери, танці «Break dance».

Битва районів у Сабарові

Незмінний ведучий конкурсу Дмитро Мудрик як завжди був веселив сабарівчан кумедними жартами. Після майже півгодинного обговорення, журі вирішило, що до фіналу, який відбудеться 31 серпня на майдані Незалежності, запросити наступних виконавців:

  • Далюка Івана з жонглюванням;
  • команду «Manki Frash»;
  • щойно створений дует Гуменюка Максима та місцевої «зірочки» Гаркуші Анастасії.

Битва районів у Сабарові

І знову члени журі вирішили прийняти вольове рішення та залишити на розгляді участь маленької 4-річної гімнастки Хатанової Зарінки. Після закінчення відбіркових турів питання щодо її участі у фіналі буде остаточно вирішеним.

А наступного разу, а це відбудеться 6 липня, команда «Творчої Битви районів» завітає в мікрорайон Пирогово. Пам’ятаючи тогорічну зустріч місцевого населення, цього разу «битва» має бути ще яскравішою!



Переглядів: 3803
Поширень: 0