Запрошуємо Вас прийняти участь у конкурсі проектів «Печа-Куча по-вінницьки», який стартує 19 липня у Вінниці. Конкурс реалізується в рамках Пересувної фотовиставки «Благодійність крізь призму об’єктива», що проходитиме у Вінниці з 11 по 21 липня 2013 року в галереї «ІнтерШик».

Організатором виставки є Український форум благодійників, офіційний партнер у Вінниці - клуб «Дім Здоров’я», при підтримці Вінницької міської ради, Благодійного фонду «Подільська громада», Благодійного фонду «Відкрита книга».

Мета «Печа-Куча по-вінницьки» – надати громадським організаціям можливість презентувати успішні проекти, які вже діють по Україні і відкрити нові, перспективні ідеї. Створити умови для обміну інформацією та досвідом. Стимулювати громадські організації та владу до діалогу, пошуку партнерів та джерел додаткового фінансування.

Формат «Печа-куча 20×20» дозволив зробити презентації короткими та динамічними. З багатьох фотографій відбираються 20 найкращих і найцікавіших. Автор по черзі показує 20 слайдів по 20 секунд кожний, супроводжуючи їх коментарями. Слайди змінюються автоматично. 20-секундне обмеження теж не дозволяє говорити забагато.

Уся презентація триває 6 хвилин 40 секунд, а наступні 6,40 хвилини даються для запитань, відповідей та обговорення.

Окрім правила 20 на 20 обмежень немає. Презентації можуть бути:

  • особистими, під назвою «моє життя»;
  • власних та громадських проектів;
  • звітів та творчих задумів.

Особливості «Печа-куча по-вінницьки». Учасники та гості конкурсу самі визначають кращий проект методом голосування. Також є можливість запропонувати співпрацю в реалізації цікавого для Вас заходу.

Хто зацікавлений в проведенні «Печа-куча по-вінницьки»? Представники громад та неурядових організацій, яким потрібна допомога в реалізації проектів. Представники бізнесу, які шукають взаємодії з громадським сектором. Представники влади, які вірять у демократичне перетворення суспільства та готові сприяти соціально-економічному зростанню країни.

Організатори готові запропонувати майданчик для проведення ваших заходів, що стосуються розвитку громад та благодійності. Бажаєте провести майстер-клас? Будь-ласка, вкажіть про це під час реєстрації.

Реєстрація триває до 3 липня 2013 р.

Контакти для реєстрації:

Світлана Качура - координатора проекту у Вінниці , тел.: 8(0432) 69-29-07;

Е - mail : [email protected]



Переглядів: 3262
Поширень: 0