День молоді – свято України, відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року. Свято встановлене на підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України.

День молоді Вінниця

Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Для тих, хто молодий не лише тілом а й душею, живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного. Молодь намагається усіляко реалізувати свої таланти, примножити культурний та духовний спадок багатьох поколінь нашого народу. Ці слова підтверджують святкування, що пройшли у центральному парку біля Літнього театру 30 червня.

День молоді Вінниця

Організатори заходу – Вінницька міська Рада, Міський Палац мистецтв за підтримки молодіжного творчого активу міста, вітали молодь зі святом. На сцені були і рок гурти («9 ем ес», «Лед-вінд», «Реактор» «Клондайк») і команди КВН, і талановиті співаки, танцюристи, веселі ведучі, які проводили конкурси та вручали подарунки. Дійство завершила запальна дискотека від кращих ді джеїв міста.

День молоді Вінниця

Бажаємо всім здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій та задумів. Ми віримо у наше майбутнє.

День молоді Вінниця

День молоді Вінниця



Переглядів: 4728
Поширень: 0