У суботу 29 червня 2013 року на площі Театральній розгорнувся проект «Night dance clubs open air», який довів, що культура нічних танцювальних клубів існує. Спортивні змагання, інтелектуальні вікторини (на знання історії про культуру нічних танцювальних клубів); гумористичні конкурси, творчі конкурси та майстер-класи – все це було запропоновано глядачам та учасникам проекту на цьому майданчику. В перервах між конкурсами всі змогли насолодитися виступами вокалістів.

На мікрорайоні Тяжилів нікому не давав встояти на місці проект «Dancing its my life». Кожен із задоволенням розучував танцювальні рухи та вдосконалював пластику тіла. Найталановитішим та найспритнішим також дістались приємні сюрпризи від спонсорів свята.

Мікрорайон Сабарів перетворився на справжнє місто казок – тут попрацював проект «Театр Арлекіно».

У МПКіВ Дружби народів енергією творчості всіх заряджав проект «Місто творчих людей». Запальні конкурси, спортивні змагання та приємні подарунки отримали у винагороду всі активісти свята.

А танцювальні ритми у стилі латино цього разу всіх зігрівали на майданчику мікрорайон Пирогово (проект «Сальса клуб»).

Бібліотеки-філії Централізованої бібліотечної філії на своїх майданчиках також організували цікаві розваги, подарувавши своїм відданим читачам тематичні заходи («Таємниця імені», «Планета літніх пригод» та ін.). Захопливі виставки, вікторини, рухливі ігри – чого там тільки не було!

Усі активні учасники отримали подарунки від ТРЦ «Мегамолл», а саме сертифікати на безкоштовну гру у боулінг та квитки на дитяче тематичне свято до дитячого кафе «Мегамоша».



Переглядів: 4739
Поширень: 0