На Майдані Незалежності розташувалась ціла креативна генерація – проект «Місто творчих людей». Дійсно творчості у цієї молоді хоч відбавляй! Веселі рухливі конкурси із дітворою – командні змагання із м’ячами, повітряними кульками, майстер-класи по виготовленню: лебедя у техніці модулювання, метелика – в’язання гачком, та листівок за допомогою пухнастого квілінгу. Все це у супроводі веселих добрих мелодій із мультфільмів. Також всі охочі змогли доповнити святковий образ яскравими фарбами, прийнявши участь у такому улюбленому для всіх боді-арті. Звичайно ж, не обійшлося без виготовлення вітальних листівок для дідусів.

Проект «Dancing its my life» завоював популярність у тих, хто полюбляє рухатись під музику. Неважливо професіонал ти, чи тільки початківець, цей проект для тебе. Веселі танцювальні конкурси, ігри, весільні та купальські танці були гарним закінченням сабарівського вечора. В мікрорайоні вже склалась добра традиція: субота - прийти до міського клубу - прийняти участь у мистецьких. А тут ще й танцювальний проект. Жодний учасник не пішов додому з пустими руками. Усі отримали призи. Цікавим нововведенням проекту була танцювальна міні-вистава, яка складалась з акторів-гостів свята. Окрім танцювальних конкурсів, сабарівчанам припало до душі караоке та конкурс вгадай мелодію.

Хлопці з проекту «Night dance clubs open air» вже полюбились своїм інтерактивами і конкурсами. Культура нічного клубу, День дідуся, та Івана Купала - ось три теми що домінували на Театральній. Конкурс з виловлюванням різних предметів з фонтанів на майданчику став найцікавішим. Перехожі дідусі, не охоче приймали участь у конкурсах, але все ж найкращого дідуся все ж було визначено.

Проект «Сальса клуб» цього разу домандрував до мікрорайону Тяжилів, тепер жителі і цього мікрорайону вміють танцювати у стилі латино.

У парку Дружби народів проекту «Твій час» вдалося створити всім присутнім святковий настрій та навчити цікаво та з користю відпочивати, використовуючи свій вільний час.

Бібліотеки філії Централізованої бібліотечної системи традиційно зібрали прихильників проекту на своїх майданчиках.

Наприклад, на майданчику Центральної дитячої бібліотеки відбувся тематичний захід «Мій дідусь – найкращий!». Діти та дорослі з задоволенням включилися в конкурс-гру «Кращий вірш про дідуся». Також проводився казковий калейдоскоп «У казку сьогодні ми робимо крок» за мотивами народних казок, в яких головним персонажем є дідусь. З великим ентузіазмом діти взяли участь у різноманітних конкурсах, поетичних іграх та спортивних змаганнях.

А біля бібліотеки-філії №8 було проведено розважальний захід «Чари купальської ночі» із розповідями про саме свято та його традиції. Учасники свята змогли знайти свою квітку папороті – у вигляді гарного настрою та чудових подарунків.

Подарунками усіх учасників проекту «Мистецькі вихідні» на кожному майданчику забезпечили незмінні спонсори свята: ТРЦ «Мегамолл» та солодкі спонсори ТМ «Рудь», ТМ «Ласунка».



Переглядів: 4388
Поширень: 0