Незважаючи на невелику кількість учасників, битва вийшла дуже гарячою. Біля місцевого міського клубу журі конкурсу побачило багато талантів. Туровська Іринка, не дивлячись на юний вік, здивувала усіх присутніх дорослим романсом. Смаженюк Анастасія порадувала грою на скрипці. Місцеве тріо «ММДенс» з справжніх друзів заспівало пісню про друзів. Доречі, у одного з учасників цього вже не перший рік створеного колективу, в цього вечора був день народження. І справжнім подарунком для нього та його партнерів став вихід у фінал загальноміського конкурсу. Добровольська Анастасія, яка має цілий арсенал хобі: спів, танці та боротьбу, заспівала пісню «На большом воздушном шаре».

«Творча Битва  районів» завітала в Пирогово

Мікрорайон Пирогово славиться своїм династичним захопленням мистецтвом. Ось і остання учасниця, яка вирішила під час конкурсу прийняти в ньому участь, Палагнюк Оксана – мати одного з учасників тріо «ММДенс».

«Творча Битва  районів» завітала в Пирогово

Ведучий – Мудрик Дмитро, який до речі є жителем мікрорайону Пирогово, почуваючи себе в «домашній атмосфері» додавав конкурсу гумористичного настрою.

Велика вдячність працівникам місцевої бібліотеки-філії та адміністрації Вінницького міського клубу за чудову організацію відбіркового туру конкурсу.

«Творча Битва  районів» завітала в Пирогово

Нагадаємо, організаторами загальноміського конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм». Партнери конкурсу: депутат Вінницької обласної ради Сергій Кудлаєнко, магазин Веломото, Fujifilm фільм digital, салон краси Gerus Beauty Center, торгова марка «Караван». Головний партнер – телеканал «ВІТА». Інформаційна підтримка: Вінницьке державне телебачення, Вінниччина, Місто над Бугом та RIA.

«Творча Битва  районів» завітала в Пирогово

Отож, у фінал, який відбудеться 31 серпня на майдані Незалежності, від мікрорайону Пирогово вийшли тріо «ММДенс» та Туровська Ірина.

А наступний відбірковий тур конкурсу «Творча Битва районів» відбудеться 13 липня 2013 року на Хуторі Шевченка! Початок о 18.00.

Приходьте та демонструйте свої таланти! А також підтримайте представників свого району на шляху до фіналу загальноміського конкурсу талантів!



Переглядів: 3961
Поширень: 0