Минув рік, а мікрорайон розвивається дуже швидко. Чисті вулички, гарна нова дорога, привітні люди.

За годину до початку конкурсу, на майданчику біля місцевої бібліотеки зібралось вже з півсотні мешканців. Учасники допомагали облаштувати місце виступу та ложу журі. Тепла атмосфера дружності в мікрорайоні одразу була помітна. Це свято об\'єднало багатьох.

І ось початок конкурсу. Як і рік тому, талантів тут хоч відбавляй. З 12 учасників, які до речі показували навіть не по одному номеру, за допомогою оцінок журі було відібрано 6 найкращих. Маленький дощик не завадив гостям свята відчути справжній ураган талановитості.

В зв\'язку з маленькою відпусткою основного ведучого Дмитра, на цей раз ведучим був Денис, який чудово впорався зі своєю роллю та чудово підтримував загальну творчу та веселу атмосферу. Основна частина учасників - це студенти місцевого училища. Його художній керівник Дмитро, який паралельно був другим звукооператором цього вечора, одразу наголосив: «Мої таланти – найкращі!». Після чого, як доказ, сам виконав 2 чудові композиції, за що й отримав бурхливі овації місцевої публіки.

Під час обговорення журі, хто ж все таки вийде у фінал, місцевий танцюрист "диско" зі своїм чотириногим другом, повеселив усіх присутніх новими хореографічними па.

Отож, від Хутора Шевченка, у фіналі загальноміського конкурсу "Творча Битва районів 3", який відбудеться на майдані Незалежності 31 серпня 2013 року, виступатимуть: Поночовна Олена, Бевз Владислав, група акробатів (дівчата назву свого колективу ще не видумали), Янчук Ольга, Мельничук Олександра (доречі, вдруге поспіль!) та Умарова Олександра.

А наступний відбірковий тур конкурсу «Творча Битва районів» відбудеться 03 серпня 2013 року на майданчику біля ТРЦ «Мегамолл». Чекаємо на сміливе, креативне та талановите населення нашого міста! Початок о 18.00.



Переглядів: 4559
Поширень: 0