Якість фестивалю та виконавська майстерність учасників не залишили байдужим жодного, хто прийшов на площу Театральну цього дня: від пересічного глядача до професійних організаторів молодіжних проектів у місті. Театральна перетворилась на екстремальний молодіжний майданчик, що об’єднав брейкданс баттл, майстер клас з графіті, виступи біт боксерів, джамперів, роллерів та про-райдерів ВМХ.

Відкрита політика, яку проводить департамент культури Вінницької міської ради з метою створення креативних кластерів у місті завжди сприяє можливості недержавним мистецьким структурам демонструвати свою майстерність. Так і цього разу проект, який було запропоновано організаторами, компанією Lay\'s, дуже вдало вписався в палітру «Мистецьких вихідних», додавши драйву, екстриму та справжнього відчуття новизни.

13 липня 2013р. традиційний для вінничан майданчик вразив нестандартним плануванням та креативним підходом до використання міського простору.

Нетипове розміщення сцени, наявність декількох основних локацій, чітка логістика та виділення окремих зон дозволили перетворити центр міста на справжнє молодіжне містечко. Незважаючи на драйв і шалену енергію, відчувалась атмосфера затишку та комфорту.

Протягом дня молодь тусувалась від локації до локації, усі бажаючі брали участь у майстер-класах від професійних стилістів, графіті мистецтва, боді-арту. Найактивніші учасники гарантовано одержували подарунки від організаторів.

Ще більш яскравим стало спілкування за допомогою Wi-fi-точки від Lay\'s, що знаходилась біля фонтану (радіус дії до 150 метрів).

Кульмінацією свята стало довгоочікуване 3D відео-шоу, яке додало позитивних вражень від дійства.

Загалом це було досить незвично: заклеєні вікна обласного державного телебачення, зеленокосі дівчата після майстер-класів від стилістів, промоутери на роликах, виступи паркурівців, від яких перехоплювало подих – здавалось, що повітря було перенасичене адреналіном…. Здивував рівень майстерності молоді та жага до експериментів і новацій. Завдяки нестандартним підходам щодо реалізації проекту Вінниця вперше побачила справжнє драйвове експериментальне молодіжне дійство.

Субота 13 липня беззаперечно запам’ятається як день молодіжної культури в Вінниці.



Переглядів: 3661
Поширень: 0