Вечір п’ятниці – найбільш очікувана частина робочого тижня, оскільки позаду залишається ділове напруження і хочеться миттєво переключитися на приємне і корисне дозвілля. Саме тому КП «Центр концертних та фестивальних програм» разом з Департаментом культури міськвиконкому вирішив подарувати вінничанам можливість творчо відпочити та здійснити низку віртуальних подорожей до найцікавіших з туристичного погляду куточків світу. Відтак, на майдані біля ККЗ «Райдуга» 7 п’ятниць підряд, які залишились до кінця літа, розгортатиметься «Галявина творчості». Кожного разу вона буде присвячена одній з країн: Україні, Білорусі, Грузії, Італії, Польщі, Греції та Іспанії.

найцікавіші куточки світу

Організатори пропонують гостям «Галявини творчості» ближче пізнати культуру кожного народу через мистецтво, мову, традиції, забобони та особливості національної кухні, страви якої можна буде приготувати спільно з професійними кухарями, а потім скуштувати разом з близькими і друзями.

найцікавіші куточки світу

В програмі святкування на вінничан чекає також знайомство з туристичними маршрутами кожної країни, її пам’ятками, художниками, композиторами, дизайнерами, шедеврами музики та кіно. Усе це - в легкій розважальній формі, з безліччю інтерактивів і майстер-класів. Кожна п’ятниця завершуватиметься танцювальним марафоном.

найцікавіші куточки світу

Тож, до зустрічі на площі біля ККЗ «Райдуга», що у центральному парку міста, щоп’ятниці о 17:00!



Переглядів: 5176
Поширень: 0