Все місто з нетерпінням чекає бажаних вихідних, ну а любителі активного відпочинку вже знають де можна цікаво провести свій вільний час з усією родиною. Адже «Мистецькі вихідні» вкотре готові дарувати всім яскраве дозвілля з безліччю сюрпризів та подарунків.

Майдан Незалежності перетворився на справжній казковий куточок міста. У цьому посприяли учасники проекту «Театр Арлекіно», які вдало перевтілились у принца та принцесу, веселого клоуна, Спанч Боба, Шрека, Буратіно та Мальвіну. Веселі конкурси зібрали багато бажаючих весело провести свій час, а командні змагання та естафети поширили цей настрій серед оточуючих. За допомогою конкурсу караоке було визначено найкращого співака на цьому майданчику. Також було проведено конкурс на найкращого рибалку. Все це відбувалось у супроводі веселої музики, що робила атмосферу свята ще позитивнішою.

«Мистецькі вихідні»

А в цей час на площі Театральній знову закликали рухатися у ритмі сальси. Також проект «Сальса клуб» чудово розважив всіх учасників свята конкурсами та жартами.

До мікрорайону Сабарів (Міський клуб №3) із дебютом завітав проект «Мистецтво без бар’єрів», і чесно кажучи, одразу ж приємно здивував всіх присутніх своєю позитивною енергією та вмінням нею заряджати інших. Всі бажаючі змогли розім’яти свої рученята та навчитися чомусь новому: створенню ляльки-мотанки, виробів з бісеру та кольорових стрічок. А скільки розваг було подаровано дітворі!

Мистецьке свято, як завжди, відбулось і на майданчиках бібліотек-філій міської Централізованої бібліотечної системи. На майданчику перед Центральною дитячою бібліотекою відбувся захід на тему: "Це корисно знати: цікавинки природи". Учасниками розважальної програми були діти та дорослі. Зі всіма проводились різноманітні інтелектуальні ігри, цікаві вікторини, бліцтурніри, конкурси, логічні загадки та обов\'язково рухливі ігри з м\'ячем, спортивним обручем, скакалками. Наприкінці пройшов конкурс малюнків на асфальті "Квіткові фантазії".

На території бібліотеки-філії №8 того дня запрацювало імпровізоване кафе «Бібліотечний дворик». Всім виявились до смаку запропоновані розваги та вручені подарунки.

А організатори Мистецьких вихідних бібліотеки-філії №13 нагадали всім про міжнародне свято, присвячене грі в шахи, влаштувавши турнір серед любителів цієї гри. Кожен посів своє місце заслужене місце у турнірній таблиці та отримав бажані подарунки, але найголовнішим є те, що незважаючи ні на що – перемогла дружба!

Завдяки постійним спонсорам свята: ТРЦ «Мегамолл» та солодкі спонсори ТМ «Рудь», ТМ «Ласунка» всі ініціативні учасники свята не залишились без приємних подарунків! Нагадуємо, що подарунки чекають на своїх власників.

Отож, до нової сонячної зустрічі!

Як завжди, з нетерпінням чекаємо на вас!



Переглядів: 5176
Поширень: 0