1 серпня на екрани кінотеатрів виходить улюблений дітлахами всього світу фільм про блакитних маленьких чоловічків «Смурфики 2». Цього разу герої стрічки говоритимуть до глядачів голосами зірок українського шоу-бізнесу, серед яких — фронтмен гурту «ТІК».

Віктор Бронюк хоч і звик «працювати голосом» на дубляжі фільму опинився вперше. Його герой — симпатичний, милий, гіперактивний та непосидючий неслухняник на ім’я Гакус. Він наче ураган, просто згусток енергії, який мало розмовляє, але багато бешкетує. Неслухняники — схожі на смурфиків маленькі істоти, яких створив злий чарівник Гаргамель, щоб з їхньою допомогою заполонити смурфиків.

Віктор ділиться враженнями: «Так, це мій перший досвід в дублюванні фільмів. Враження дуже яскраві, але зізнаюсь чесно, що хвилювався. Потрібно чітко відчути настрій та характер твого героя, це непроста робота, але дуже цікава. Заздалегідь, думаю, вийшло непогано. Перший фільм я не дивився, та й знайомство з синенькими чоловічками відбулося під час роботи над дубляжем. Яскравий та емоційний фільм для всієї родини. Цікаво буде подивитися на великому екрані разом зі своїми дітьми та спостерігати їхню реакцію, адже не завжди почуєш, коли один з героїв фільму говорить татовим голосом».

Нагадаємо, що саундрек до фільму записала Брітні Спірс, пісня отримала назву «Ooh La La».



Переглядів: 4124
Поширень: 0