У п’ятницю 26 липня гості "Галявини творчості" відправились у цікаву, віртуальну подорож до країни сонця, гір і гостинних людей, у Сакартвело. Подумаєте, що країни з такою назвою не існує? А ми довели нашим гостям, що все ж таки існує! Це приголомшлива країна з безліччю легенд – Грузія. Наступною буде Італія!

Ми вже стверджували, що вечір п’ятниці – найбільш очікувана частина робочого тижня, оскільки позаду залишається ділове напруження і хочеться миттєво переключитися на приємне і корисне дозвілля. Саме тому кожної п’ятниці біля ККЗ «Райдуга» о 17:00, Ви маєте можливість творчо відпочити та здійснити низку віртуальних подорожей до найцікавіших куточків світу. А саме:

  • 2 серпня до Італії;
  • 9 серпня до Бразилії;
  • 16 серпня до Греції;
  • 23 серпня до України;
  • 30 серпня до Іспанії.

Відтак, на майдані біля ККЗ «Райдуга»щоп’ятниці, які залишились до кінця літа, розгортатиметься «Галявина творчості» на якій будемо краще пізнавати культуру кожного народу через мистецтво, мову, традиції, забобони та особливості національної кухні, страви якої можна буде навчитись готувати разом з нами.

Окрім вищеперечисленого, на Вас чекає знайомство з туристичними маршрутами кожної країни, її пам’ятками, цікавими людьми та, звичайно ж, кухнею. Усе це - в легкій розважальній формі, з безліччю інтерактивів і майстер-класів. Кожна п’ятниця завершуватиметься танцювальним марафоном.

Тож, до зустрічі на площі біля ККЗ «Райдуга», що у центральному парку міста, щоп’ятниці о 17:00!

Детальніше про кожну п’ятницю можна дізнатися Вконтакті в групі «Галявина творчості».


Переглядів: 3503
Поширень: 0