Новий роман Ірен Роздобудько «ЛСД. Ліцей слухняних дружин» - історія про заклад, в якому за певну суму можна знайти собі слухняну, покірну та люблячу дружину. Декілька років тому, такий сюжет роману сміливо б нарекли соціальною фантастикою, проте наше сьогодення вже майже перетворило таку фантастику на реальність залежності стосунків та грошей.

11 серпня Ірена Роздобудько презентуватиме у Вінниці роман «ЛСД» та збірку новел «Зроби це ніжно»

Ці дівчата в майбутньому стануть ідеальними дружинами, але тільки для тих, хто заплатить за них найвищу ціну. Дівчина на ім’я Пат – вихованка цього ліцею, яку переконують: усе, що відбувається за межами закладу, не варте уваги, а справжнє життя полягає у покірному служінні своєму майбутньому чоловікові. Та випадкове знайомство із саксофоністом, який завітав до їхнього закладу під час розслідування вбивства однієї з вихованок, відкриває їй очі: те, чому їх навчали, насправді омана, існує інше життя – вільне та прекрасне. Намагаючись відборонити свою свободу, вона втікає з закладу й опиняється на вулиці, до якої зовсім не пристосована. Чи зможе вона вижити у світі, про який нічого не знає?

А що можна зробити «ніжно»? Аж ніяк не те, про що ви подумаєте в першу чергу, беручи до рук збірку новел «Зроби це ніжно»! Ніжно дорослий світ карає дітей. Ніжно і непередбачувано ми заганяємо свого ближнього в глухий кут. Ніжно вбиваємо те, що могло б стати сенсом життя. І так само лагідно прощаємося з мрією, коли вона вже майорить на горизонті.

Письменниця, як завжди, порадує своїх читачів життєвими історіями, новими враженнями та теплою атмосферою. Спеціальний гість презентації – бард Ігор Жук


Переглядів: 4023
Поширень: 0