Все місто з нетерпінням чекає бажаних вихідних, ну а любителі активного відпочинку вже знають де можна цікаво провести свій вільний час з усією родиною. Адже «Мистецькі вихідні» вкотре готові дарувати всім яскраве дозвілля з безліччю сюрпризів та подарунків.

Проект «Твій Час» на майдані Незалежності, впродовж 3 годин заряджав вінничан позитивним настроєм, подарувавши їм прекрасні пісні та неповторні танці, після яких проводили майстер-класи.

Мистецькі вихідні

А в цей час на площі Театральній запалював проект «Dancing it\'s my life». Учасники проекту на цей раз обрали собі образ стиляг. Велика кількість танців різного спрямування, вірші, загадки та конкурси, а караоке закрутило Театральну в шаленій швидкості.

Мікрорайон Сабарів (Міський клуб №3) перетворився на справжній казковий куточок міста. У цьому посприяли учасники проекту «Театр Арлекіно», які вдало перевтілились у принца та принцесу, веселого клоуна, Спанч Боба, Шрека, Буратіно та Мальвіну. Веселі конкурси зібрали багато бажаючих весело провести свій час, а командні змагання та естафети поширили цей настрій серед оточуючих. За допомогою конкурсу караоке було визначено найкращого співака на цьому майданчику. Також було проведено конкурс на найкращого рибалку. Все це відбувалось у супроводі веселої музики, що робила атмосферу свята ще позитивнішою.

Мистецькі вихідні

Мистецьке свято, як завжди, відбулось і на майданчиках бібліотек-філій міської Централізованої бібліотечної системи. На майданчику перед бібліотекою-філією №1 ім. Крупської відбувся захід на тему: "Сусіди по планеті". Учасниками розважальної програми були діти та дорослі. Зі всіма проводились різноманітні інтелектуальні ігри, цікаві вікторини, бліцтурніри, конкурси, логічні загадки та чудовий боді-арт.

Мистецькі вихідні

На території бібліотеки-філії №8 того дня розгорнулось дійство на тему: «Дарує літо життя розмаїте». Всім сподобались запропоновані розваги та вручені подарунки.

Завдяки постійним спонсорам свята: ТРЦ «Мегамолл» та солодкі спонсори ТМ «Рудь», ТМ «Ласунка» всі ініціативні учасники свята не залишились без приємних подарунків! Нагадуємо, що подарунки чекають на своїх власників.

Отож, до нової сонячної зустрічі!

Як завжди, з нетерпінням чекаємо на вас!



Переглядів: 4685
Поширень: 0