Цієї суботи в рамках мистецького проекту «Битва районів» відбувся черговий відбірковий етап. За вихід у фінал завзято змагались талановиті жителі мікрорайону «Вишенька», адже минулого року саме жителька цього мікрорайону отримала перемогу.

битва районів

У торгово-розважальному комплексі «Мегамолл», який люб’язно надав приміщення для проведення конкурсу, зібралась чимала кількість глядачів. Джазовий, естрадний, народний вокал, драйвові сучасні танці і захоплюючий Bellydance, хіп-хоп… Різноманітність жанрів і майстерність виконання вразила кожного з присутніх. Членам журі довелось надзвичайно важко, адже всі учасники були гідними перемоги. Та все ж конкурс є конкурс і до фіналу потрапили лише п\'ятеро учасників із 22 бажаючих: Тетяна Павлова, дует Давида В\'юна і Миколи Должикова, Ілона Соколова, Софія Буздерко та Народний хор ветеранів війни і праці Ленінського району.

битва районів

Особливу подяку хочеться висловити колективу «Берегиня», Мільяну Іллі, хору ветеранів і праці Ленінського району і вокальному ансамблю «Ретро». Попри поважний вік, вони не побоялися взяти участь у конкурсі і стали прикладом для наслідування. Запалу, артистичності та майстерності цих людей може позаздрити будь-хто. Бажаємо, щоб вогонь їхніх сердець палав вічно! Здоров’я та натхнення!

битва районів

А поки нові фіналісти готуються до вирішальної «битви», ми продовжуємо шукати таланти. Нагадуємо, що наступні відбіркові тури відбудуться:

  • площа Театральна – 10.08.2013 р.;
  • вул. Київська, 126 (бібліотека-філія) – 17.08.2013 р.;
  •  майданчик біля ЗК «Міський Палац мистецтв» – 25.08.2013 р.

битва районів

Доведи, що твій район найкращий у Вінниці та отримай подарунки у фіналі від департаменту культури міської ради, депутата Вінницької обласної ради Сергія Кудлаєнка, магазина Веломото, Fujifilm Альянс digital, салону краси Gerus Beauty Center , ТМ «Караван».



Переглядів: 3458
Поширень: 0