Поки у місті панує літня спека - розваги, заряд позитиву теж не стихають! На підтвердження цьому спекотного літнього вечора (10 серпня 2013 року) проект «Мистецькі вихідні» влаштував справжнє свято для тих, хто любить енергійно та незабутньо проводити свій вільний час.

"Мистецькі вихідні" у Вінниці

На майдані Незалежності своєю танцювальною та інтерактивною програмою вінничан розважав проект «Dancing it\'s my life». Енергійні танці нікого не залишили байдужими та закрутили у великому і неспинному вихорі позитиву. А у проміжках танцювальної програми найспритніші змогли позмагатись у конкурсах та отримати приємні подарунки.

"Мистецькі вихідні" у Вінниці

У Парку дружби народів справжнє свято всім дарував театр «Арлекіно». Позитивні Кнопа, Мальвіна, Незнайко, Червона шапочка та інші казкові та мультиплікаційні герої швидко знайшли розваги для кожного. Одним із найяскравіших виявився конкурс на кращий танок – увійти в обрах дітворі допомогли чудові костюми: українські, ковбойські, східні, циганські та грузинські. Також веселі театрали організували справжній турнір з боулінгу – у нагоді стали іграшкові кеглі та м’яч. А за допомогою перетягування канату було визначено найсильнішого учасника проекту «Мистецькі вихідні» на цьому інтерактивному майданчику.

"Мистецькі вихідні" у Вінниці

У мікрорайон Пирогово (Міський клуб №1) завітав проект «АртШабаШ». Їм вдалось залучити всіх присутніх до творчості – майстрині провели чудовий майстер-клас з виготовлення квітів двох видів: з тканини та із солодким сюрпризом. А веселий ведучий розважав дітвору різноманітними конкурсами та нагороджував призами.

"Мистецькі вихідні" у Вінниці

Бібліотеки-філії для усіх присутніх того дня підготували цікаві розваги, пізнавальні тематичні виставки та захопливі конкурси.

А це незмінні спонсори свята: ТРЦ «Мегамолл» та солодкі спонсори ТМ «Рудь», ТМ «Ласунка» завітали на кожен інтерактивний майданчик зі своїми подарунками! Жоден активіст свята не залишився без приємних подарунків: яскравих розмальовок, шкільних розкладів, «лінійок-браслетів», відвідування ігрового кафе «Магамоша» та ін.!



Переглядів: 4305
Поширень: 0