На майдані Незалежності жарким літнім вечором 17 серпня театр «Арлекіно» радували своїми запальними танцями з ляльками велетнями. Веселі конкурси зібрали багато бажаючих весело провести свій час, а командні змагання та естафети поширили цей настрій серед оточуючих.

На площі Театральній проект «Місто творчих людей» заряджав вінничан позитивним настроєм, подарувавши їм прекрасні пісні та неповторні танці, після яких проводили майстер-класи.

Останній акорд  «Мистецьких вихідних»

Учасники проекту «Dancing it\'s my life», на цей раз в мікрорайоні Тяжилів, обрали собі образ справжніх українців. Наповнення проекту - велика кількість танців різного спрямування, вірші, загадки, конкурси та караоке.

Мікрорайон Сабарів (Міський клуб №3) перетворився на справжній мистецький куточок міста, адже тут був проект «Арт Шабаш». За допомогою різних конкурсів, майстер-класів було визначено найкращих на цьому майданчику. Також було проведено конкурс на найкращого рибалку. Все це відбувалось у супроводі веселої музики, що робила атмосферу свята ще позитивнішою.

Останній акорд  «Мистецьких вихідних»

Мистецьке свято, як завжди, відбулось і на майданчиках бібліотек-філій міської Централізованої бібліотечної системи. На цей раз проводились різноманітні інтелектуальні ігри, цікаві вікторини, бліцтурніри, конкурси, логічні загадки та чудовий боді-арт.

Завдяки постійним спонсорам свята: ТРЦ «Мегамолл», ТМ «Рудь» та ТМ «Ласунка» всі ініціативні учасники свята не залишились без приємних подарунків!

Останній акорд  «Мистецьких вихідних»

Отож, до нової сонячної зустрічі вже 31 серпня 2013 року на майдані Незалежності на закритті проекту «Мистецькі вихідні 2013»!



Переглядів: 4225
Поширень: 0