Фотохудожник Сергій СурінГотувався до події Сергій два тижні, розповів газеті „МІСТО” сам. Його мама надзвичайно хвилювалася, навіть, пропонувала фотохудожнику змінити роботу, коли бачила, яким втомленим він повертається пізно ввечері додому. Про виставку Сергій не прохопився ані слова – тепер подарує її мамі на день народження. До речі, одна з зал присвячена саме прекрасній статі.

- Назва виставки – „Intro”, тобто – вступ, - каже Сергій. – Я думаю, що це перший крок. Згодом, підготую наступну виставку. Але вже, можливо, з більш авангардними фотографіями. Адже на першій виставці я намагався показати свою майстерність і у класичній фотографії. Другого ж разу мені нічого нікому доводити вже буде не треба.

Серед фотокарток – є кілька з інноваційним підходом. Наприклад, одна з них – „Мегаполіс”, зроблена у техніці вільного падіння, яку не використовують фотохудожники у Вінниці.

- Насправді, цю техніку придумали за кордоном, - каже Сергій Сурін. – Деяким кореспондентам видавали техніку, а вони не хотіли нею користуватися. Отож – просто таким чином від неї позбувалися – роняли її. Звісно, я намагався не пошкодити фотоапарат.

Побачити незвичні ракурси та нове у звичних образах вінничани можуть до 15 березня.


Переглядів: 3200
Поширень: 0