З 10 вересня у Вінницькому обласному художньому музеї триває персональна виставка Володимира Пилипчука «Миттєвості життя» , яку художник презентував до свого 50-річчя.

Уродженець міста Калинівки Вінницької області, він закінчив Львівську академію мистецтв за фахом «художник монументально-декоративного мистецтва», тривалий час викладав у технічному університеті.

Його роботи демонструвалися на виставках у Львові, Луцьку, місті Сосновиця Республіки Польща, вони знаходяться у фондових колекціях музеїв України та в приватних зібраннях.

На виставці увазі глядачів представлено 44 картини, створені в техніці олійного живопису на склі, картоні, оргаліті впродовж останніх 10 років. Привертає увагу серія робіт на склі, яку автор назвав «Казки подільського лісу», що відтворює його ставлення до природи рідного краю, чарівного лісу. Світ у роботах художника Володимира Пилипчука постає перед глядачем у фантастичних, алегоричних образах та видозмінених формах, що підкреслює загадковість і велич природи.

На виставці ми маємо чудову нагоду відчути красу рідної природи, багатство і щирість душі художника, незламну любов до України.

Організатори сподіваються, що виставка, яку музей презентує до ювілею художника Володимира Пилипчука, викличе зацікавленість вінничан і гостей міста.


Переглядів: 3057
Поширень: 0