Ліричну пісню Павла Табакова «Запитай», за задумом режисера Тараса Дроня (компанія NORD Production), екранізовували просто неба - у чистому полі. Прогнози синоптиків були не надто оптимістичними: дощі, грози, шквали вітру… Але знімальна група все ж ризикнула – і ще до світанку прибула на місце зйомок: чого не зробиш, полюючи за ексклюзивними кадрами! Та не встигли техніки розкласти апаратуру, як небо розкололося від гуркоту грому, спалахнула блискавка і хлинула гроза... Екстремальні погодні умови ледь не зірвали зйомки…

зйомки кліпу Павла Табакова

Знімальна група завмерла, коли раптова блискавка вдарила в двох метрах від місця, де розмістилися Табаков, режисер і оператор… На щастя, все обійшлося – ранкова гроза закінчилася так само несподівано, як і розпочалася. Уже за мить на небі з’явилася веселка! Та протягом 18-годинного знімального дня погода змінювалася практично щогодини. Утім, хмари, які раз у раз згущувалися над майданчиком, додали новому відео Табакова ще більшої романтики. Режисер і оператор не приховували задоволення від творчої вдачі – ще б, такі фактурні небесні кадри «вполювали»!

зйомки кліпу Павла Табакова

Новий кліп Павла Табакова – це невелика кіноісторія, яка за чотири хвилини розповідає про п’ять людських доль. Усі ці долі об’єднує лейтмотив пісні «Запитай»: «Ти далеко, але я з тобою…». «Це історії - близькі багатьом, бо ж кожному з нас доводилося чи доводиться когось чекати, - каже Павло Табаков. – Але що таке відстань у порівнянні зі справжніми почуттями?».

 зйомки кліпу Павла Табакова

Головну роль у кліпі зіграв першокласник Дмитрик. А десяток інших ролей дісталися професійним акторам. Крім поля, «Запитай» знімали ще в чотирьох локація: в аеропорту, на міжнародній трасі, в закордонному вузі і навіть у справжній військовій частині. Прем’єра кліпу – зовсім скоро. А ще цього тижня відбудеться всеукраїнська радіопрем’єра пісні «Запитай» - третього синглу з альбому Павла Табакова «Мій світ». Наразі ж пропонуємо вашій увазі тизер кліпу «Запитай»:

*

Нагадаємо, у другій половині жовтня Табаков зі своєю групою вирушають у тур містами України - у підтримку альбому «Мій світ». Гастролі охоплять одинадцять міст.

Графік концертного туру Павла Табакова «Мій світ»:

Графік концертного туру Павла Табакова «Мій світ»:18 жовтня – Ужгород (Музично-драматичний театр).

20 жовтня – Рівне (МПК «Текстильник»).

21 жовтня – Луцьк (Музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка).

22 жовтня – Тернопіль (ПК "Березіль").

25 жовтня – Івано-Франківськ (Філармонія).

26 жовтня – Чернівці (Філармонія).

27 жовтня – Хмельницький (Філармонія).

29 жовтня – Житомир (Музично-драматичний театр ім. І. Кочерги).

31 жовтня – Вінниця (Будинок офіцерів).

1 листопада – Київ (Театр оперети).

17 грудня – Львів (Львівська опера).



Переглядів: 4932
Поширень: 0