Фотовиставка «Сім\'я: формула любові» - проект-переможець конкурсу «Православна ініціатива». Конкурс проводиться Комітетом із заохочення соціальних, освітніх, інформаційних, культурних ініціатив, який очолює святійший Патріарх Московський та Всієї Русі Кирил.

У Вінниці виставка проходить за благословенням митрополита Вінницького і Барського Симеона та за підтримки «Союзу православних жінок».

Головна мета фотовиставки - популяризація сімейних цінностей, привернення уваги до родинних традицій, виховання відчуття краси і радості материнства, - говорить організатор Катерина Немчинова.

На фотовиставці можна побачити роботи авторів з Дніпропетровська, Києва, Вінниці, Кривого Рогу й Санкт-Петербурга. Серед них - серія унікальних знімків київських фотографів Ганни Гордейчук і Дарини Павлової, що передають дивовижні яскраві емоції батьків, які зустрілися зі своїм новонародженим малюком у перші секунди його життя. Також буде можливість познайомиться з роботами вінницьких авторів - члена вінницкого народного клубу фотомистецтва "Обрій" Євгенія Козлова та заслуженого художника України Володимира Козюка.

Кожна фотокартка – це погляд фотографа на те, що таке сімейні цінності й щастя в родині, - продовжує пані Катерина. - Крім того на фотовиставці відвідувачі зможуть побачити серію родинних дореволюційних фотографій із приватних архівів.

У рамках фотовиставки почне свою роботу круглий стіл на тему: «Сім\'я: проблеми і перспективи».

Протягом трьох днів працюватиме лекторій, присвячений актуальним питанням сучасної сім\'ї. Основними відвідувачами стануть студенти, а також як молоді сім\'ї, так і сім\'ї «із стажем».

Фотовиставка стартувала в березні цього року в Дніпропетровську й уже встигла побувати в Запоріжжі, Кривому Розі та Львові.

Виставка відкриється 6 жовтня о 12.00 в галереї "Інтер-шик" за адресою Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 12-а. Вхід вільний. Контактна особа: Катерина 068-405-52-48

Програма фотовиставки:

6 жовтня

  • 14.00 – Секрети сімейного щастя. Чому з родини йде любов?
  • 16.00 - Творча зустріч з редакцією журналу "Самарянка".
  • 17.00 - Секрети сімейного щастя. Шляхи подолання сімейних криз.

7 жовтня

  • 12.00 - Любов і закоханість: як відрізнити. Чи буває кохання з першого погляду? Яка любов справжня?
  • 14.00 – круглий стіл «Сучасна сім‘я: проблеми та перспективи»

8 жовтня

  • 12.00 - Стосунки до шлюбу. Про шлюбі та сім\'ї. Навіщо люди одружуються?
  • 17.00 - Сім\'я як таїнство. Про особливості подружньої любові. Сімейна ієрархія.

«Самарянка» розкаже  про секрети сімейного щастя


Переглядів: 2929
Поширень: 0