Книга «Притулок для блазнів» вийшла на початку 2013 року у Вінницькому видавництві ДП «Державна картографічна фабрика» та представлена Президією Національної спілки письменників України на здобуття Шевченківської премії 2014 року.

Олег Федорович Чорногуз – засновник жанру сатиричного роману у вітчизняній літературі, автор одинадцяти сатиричних романів, кількох десятків повістей і комедій, відомий усьому світові головний редактор найпопулярнішого в Радянській Україні журналу «Перець», лауреат понад десяти престижних літературних премій, кавалер кількох орденів і заслужений діяч мистецтв України.

Як щасливий селекціонер-садівник, який нарешті вдихнув пахощі власних плодів усіх літературних жанрів, письменник презентує книгу «Притулок для блазнів», яка на початку березня вийшла 5-тисячним накладом і заради якої автор подолав чималий шлях життєвого й творчого досвіду, таки довівши своїм літературним подвигом, що найсмішніша комедія відбувається не на сцені академічного театру, а в житті. І всі ми є її дійовими особами та заслуженими артистами різних способів протидії великому злу дуже малесенького, часто кволого й часто фальшивого добра та обдуреної правди.

У програмі:

Ведучий – письменник, заслужений працівник культури України, редактор і автор передмови до цього видання Володимир Рабенчук.

Виступи:

Лариса Сеник – заступник директора ВОУНБ ім. К.А.Тімірязєва;
Петро Гордійчук – голова Вінницької організації Національної спілки письменників України;
Віктор Крупка – доцент Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, кандидат філологічних наук, літературний критик;
Дмитро Штофель – літературознавець, член Спілки письменників України;
Леонід Куций – отаман Вінницького коша гумористів імені Степана Руданського;
студенти-філологи педагогічного університету;
усі бажаючі.

На презентації присутні: представники місцевої влади, студенти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, вінницькі письменники, члени гумористичного коша, запрошені гості з Калинівки і Калинівського району та всі бажаючі.

Із заключним словом на презентації виступить автор презентованого «Притулку для блазнів» Олег Чорногуз і відповість на запитання присутніх. Присутні матимуть змогу придбати презентовану книгу комедій із автографом О.Чорногуза.


Переглядів: 2595
Поширень: 0