Прикольно-олімпійські ігри у Вінниці

Прикольно-Олімпійськими ігрищами відсвяткує Вінниця 1 квітня! Крім нескінченного гумору від КВНщиків, на гостей і учасників "Олімпіади по-вінницьки" чекають справжні спортивні змагання. Щоправда, у незвичному форматі. А саме: міні-марафон з бігу спиною наперед, метання мобільних телефонів, заїзди кентаврів, гонка переслідування у басейні без води й, навіть, гра в дурня... на роздягання.

Розпочне Олімпійські ігрища парад команд-учасників, що стартує о 16:00 від трамвайної зупинки "Інтернаціональна". Завершить ходу запалення Олімпійського... мангалу на Фонтанній площі Центрального парку. У День дурнів це місце перетвориться на Прикольно-Олімпійський стадіон.

Організатори Олімпійських ігрищ - Євген Майданик (директор МПМ "Зоря") і Олександр Шемет (голова оргкомітету ігрищ) обіцяють переможцям призи. Так, на того, хто переможе у командному заліку, чекає премія у 1000 "умовних одиниць". Точніше - гривень. "На сьогодні це найумовніша грошова одиниця в Україні", - жартує Олександр Шемет.

У рамках ігрищ пройде ще одне грандіозне змагання, якого ще ніколи не було в Україні. "Співаючі суки та кобелі-2009" - так називатиметься перше собаче Євробачення, яке зможуть побачити вінничани.

Нюра та Шемет

- Є уже й перша учасниця. Це представниця від Кореї - моя Нюра. Співає не гірше, ніж багато учасників людського Євробачення. А ще - ніколи не співає під фонограму, - каже Олександр Шемет.
Щоправда, представлятиме Нюра не східноазіатську країну, а відомий вінницький мікрорайон. 

Прикольно-Олімпійські ігрища відкриті для всіх. Тож кожен може зареєструватися.
Умови участі команд є на сайті kvn.vn.ua, а також за телефоном 27-66-84.
Реєстрація на "Собаче Євробачення" за телефоном: 8 067 410 23 42.


Переглядів: 5313
Поширень: 0