Так було більше як півстоліття тому з КВНом, таке сталося і з танцювальною грою для підлітків “Стартінейджер”. Колись на телебаченні вона була брендом свого часу. Але втративши ефірний час обміліла і мало чи не висохла, як би не Вінниця. Тут за струмочком дитячої енергії та втіхи старанно доглядають спеціалісти міського палацу мистецтв. І тепер наше місто залишилось на сьогодні єдиним осередком в Україні колись потужного та модного танцювального руху.

7 та 8 листопада при підтримці міського департаменту освіти відбулися півфінальні бої серед шкільних команд конкурсу Стартін 2013 на призи міського голови.

Першими на сцену “Зорі” вишли команди ЗОШ №36 “Подоляни”, ЗОШ №35 “Hollywood”, школи-гімназії №6 “Жесть” та ЗОШ №31 “Фантазія”. У драматичному поєдинку з трьох конкурсів до останнього лідирувала досвідчена команда “Hollywood”. І лише в останньому завдані танцювальному кліпі вони поступилися лідерством та перемогою гімназистам. Дівчатка та хлопчики з команди “Жесть” показали номер, за який учасники жюрі просто не могли не підняти таблички з найвищими оцінками.

Боротьба у другій грі була більш прогнозованою. В трійці команд своїм досвдом та кондуїтом перемог вирізнялися багаторічні переможці цієї гри з команд “Non stop” ЗОШ №26. І все ж саме ця гра не була легкою прогулянкою на вищий щабель подіуму. Їх суперники з команди “7UP” ЗОШ №3 показали, що спочивати на лаврах не дозволять навіть іменитим суперникам. Третьою командою були дебютанти з команди “Art Dence” першої гімназії. Колись цей елітний навчальний заклад мав свої славні традиції у стартіні, але зміна поколінь вимусила педагогів розпочинати все з початку.

Сенсації не сталося перемогу святкували танцюристи 26 школи. Особливо їм вдався кліп на пісню “Океана Ельзи”.

За результатами двох ігор у фіналі головний приз від міського голови розіграють команди ЗОШ №3, школи-гімназії №6, ЗОШ №26 та ЗОШ №35. Тих, хто бажає побувати на цій грі я обов`язково попереджу про дату фіналу.


Переглядів: 3235
Поширень: 0