У конкурсі візьме участь майже 500 талановитих дітей, у тому числі діти з багатодітних та малозабезпечених родин. Малеча змагатиметься між собою в номінаціях «Вокал», «Хореографія» та «Сценічне мистецтво».

До Дня Святого Миколая з 1 по 19 грудня у Вінниці триває фестиваль «Крок до мрії». Програма фестивалю включає три етапи: Благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки» (1-19 грудня ТЦ «Скай Парк»), конкурс дитячої творчості та таланту «Крок до мрії» (15 грудня Будинок офіцерів), а завершиться фестиваль 19 грудня акцією «Парад дружби» - Вінниця - місто дружнє для дітей (16:00 Майдан Незалежності).

Організатором фестивалю є громадська організація «Розвиток.Розвиток». Генеральний партнер фестивалю фонд Порошенка, за сприяння Вінницької міської ради.

Найбільш масштабним заходом в рамках фестивалю стане конкурс дитячої творчості та таланту «Крок до мрії». Він об’єднає на одній сцені майже півтисячі обдарованих юних вінничан, які продемонструють свої вокальні, хореографічні та акторські таланти. У цьому конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі, хто має що показати широкому загалу.

Впродовж конкурсного дня, який стартує о 13-ї годині і завершиться о 22-й, на учасників чекає насичена програма. Окрім самого концерту, 15 грудня в Будинку офіцерів відбудеться фотосесія учасників та майстер-класи з сучасних та східних танців.
 



Переглядів: 2958
Поширень: 0