Найкращі дні попереду31.01; 05.02 - "Найкращі дні попереду"

Рік: 2013
Країна: Франція
Жанр: мелодрама
Бюджет: 4 млн. євро
Прем’єра (у світі): 12.06.2013
Тривалість: 94 хв

Багато людей вихід на пенсію сприймають як жирну крапку, поставлену на їх колишньому активному житті. Але Кароліна відходить від цього стереотипу: вона отримує нові враження, займається своїми улюбленими справами, порушує встановлені правила і заводить бурхливий роман з молодим учителем.


9 місяців сурового режиму01.02 – "9 місяців суворого режиму"

Рік: 2013
Країна: Франція
Режисери: Альберт Дюпонтель
Жанр: комедія
Бюджет: 7 млн. євро
Прем’єра (у світі): 25.08.2013
Тривалість: 82 хв

Аріана - суддя, трудоголік і блондинка з високими моральними принципами. Ніяких чоловіків. Ніякої сім\'ї. Ніяких дітей. Тільки робота, тільки закон. Кошмарна новина - і кінець ідилії - вона вагітна. "Цього не може бути!" - Кричить Аріана, починаючи розслідування самої неймовірно справи у своєму житті.Розплутати її відчайдушно заважають власні принципи і знаменитий злодій. Але порушити закон Аріані все ж доведеться. І краще б їй не знати, що ж насправді сталося!


Замок в Італії02.02; 06.02 - "Замок в Італії"

Рік: 2013
Країна: Франція
Режисери: Валерія Бруні Тадескі
Жанр: драма, комедія
Прем’єра (у світі): 20.05.2013
Тривалість: 104 хв

Фільм був представлений на міжнародному Каннському кінофестивалі 2013 року. Сюжет цієї драми розповість про сім\'ю італійського промисловця, яка зараз переживає не найкращі часи. Брат Луїзи хворий на СНІД, її батько помер, а мати збирається продати всі сімейні цінності, а будинок передати на громадські потреби. Атмосфера в родині загострюється, що дуже б\'є по внутрішньому світу дівчини. Раптово вона зустрічає Натана, задумливого молодого актора, який, здається, відповідає їй взаємністю, проте батьки хлопця проти його відносин з Луїзою. Але роман розбиває заплутаний лабіринт переживань і складних життєвих переживань і чвар.


По сигарети03.02 "По сигарети"

Рік: 2013
Країна: Франція
Жанр: мелодрама
Прем’єра (у світі): 15.02.2013
Тривалість: 116 хв

Колишня королева краси, а нині старіюча власниця провінційного бістро опиняється на межі розорення і дізнається, що її чоловік хоче одружитися з іншою.

Не витримавши стресу, героїня вирушає в подорож по Франції, в ході якої знаходить вкрай несподіваного попутника.


Гранд централ. Атомне кохання04.02 "Гранд централ. Атомне кохання"

Рік: 2013
Країна: Франція, Австрія
Жанр: мелодрама
Прем’єра (у світі): 18.05.2013
Тривалість: 94 хв

Гарі - здібний молодий чоловік, який все схоплює на льоту. Він з тих, кому рідко дають обіцянки. Він перебивається випадковими підробітками і одного разу отримує роботу на атомній станції. Серед реакторів, в атмосфері підвищеної радіоактивності, він знаходить все те, що шукав: гроші, згуртований колектив, сім\'ю. Але в цьому згуртованому колективі працює і Кароль, дружина іншого колеги, і в неї Гарі закохується. Заборонене кохання і радіація повільно отруюють його. Кожен день таїть загрозу.



Переглядів: 4285
Поширень: 0