Змагання серед любителів гумору почалися на Фонтанній площі. Конкурси проводилися між тринадцятьма командами, з досить оригінальними назвами: «Дирак», «Smile lande», «Пупсія», «Понтигонія», «Амазонія», «ЧП», «Шаландія», «Чебурятія», «Тілімілігряндія-Крокозія», «Зімбаба», «Нідергланди», «Габонія», «Фунляндія».

Представники усіх цих команд бігали задом наперед, жбурляли мобільні телефони (хто далі), влаштували перегони кентаврів, гралися в бейсбол... яйцями, кидали весільні букети. Не обійшли й соціально-побутову тему: під гаслом «не можна смітити в парку» кидали пляшки в урни. До перетягування канату приєдналася навіть 50-літня жіночка. А ось із грою в дурня на роздягання склалося не так, як хотіла б публіка - очікуваного стриптизу так і ніхто не побачив: чи то висока мораль учасників завадила, чи їх налякала холоднеча.

Найменш активними у День дурня виявилися... собаки. На першому у світі собачому євробаченні взяла участь лише одна сука – кокер-спанієль Нюра, найкраща подруга одного з організаторів перешеквітневого дійства, запеклого КВНщика Олександра Шемета, який разом із Ігором Федоровим, письменником-фантастом, запалили Олімпійський мангал.

Завершився святковий безлад врученням солодких та пам’ятних подарунків учасникам та переможцям змагань. Кращими визнали команду «Тілімілігряндія-Крокозія» (третє місце), «Амазонія», «Понтигонія», «Пупсія» - з другим результатом, та «Smile lande» і «Чебурятія», які розділили першість та отримали по 500 справжніх гривень.

Організатори святкувань обіцяють, що наступного року буде ще веселіше.


Переглядів: 3858
Поширень: 0