Напередодні Дня Закоханих у Вінницькій обласній філармонії панувала романтична атмосфера. Ще б пак – квитки на цей концерт продавали закоханим парам по ціні одного. А справжню передсвятковий настрій, за допомогою кращих балад про вічне почуття, створила талановита вінницька співачка та композитор Оксана Славна і музиканти, що акомпанували їй.

Вечір романтичних пісень з Оксаною Славною

На початку концерту на сцену піднялись два амура у білому вбранні. Вони повідомили, що своїми стрілами вразять сьогодні не одне серце, а щоб всі добре підготувались та відчули кохання у повітрі, вони закликали на сцену Оксану Славну. Чарівні балади з репертуару Вітні Х’юстон у її виконанні почали робити свою справу вже з перших нот. Грайлива «I’m Every Woman», лірична «Run to You», енергійна «I’m Your Baby Tonight», експресивна «I Have Nothing», безтурботна «Someone For Me» та обов’язково розкішна мрійлива «I Will Always Love You» прозвучали у виконанні вінницької співачки. Пісні про найбільше у світі почуття наситили повітря романтикою.

Вечір романтичних пісень з Оксаною СлавноюВечір романтичних пісень з Оксаною Славною

У багатьох людей земної кулі з піснями Вітні Х’юстон пов’язані найприємніші та найліричніші моменти життя. У кожній з цих пісень неймовірна сила голосу, глибина емоції, ліричність образів, які зрозумілі всім і без слів. Чарівний тембр голосу та м’яка манера співу Оксани Славної привнесли багато індивідуальності у відомі пісні. Вона не намагалась наслідувати велику співачку і виконала власну інтерпретацію відомих хітів. Оксана співала з любов’ю, вкладаючи в пісні власні емоції та переживання.

Чуттєві балади про кохання зробили свою справу - розходились слухачі сповнені мрій про найсвітліше почуття. Це був чарівний вечір, що привніс позитивний сплеск емоцій та ще крапельку кохання у сірий лютневий вечір.



Переглядів: 4112
Поширень: 0