ВЕСНА вже завтра! Як відомо, саме вона пробуджує природу та серця! Запрошуємо Вас зустріти перший день весни в Вінницькій Арт-бібліотеці за адресою: вул.Свердлова,189 о 16.00.

Місце проведення: бібліотека-філія № 11(вул.Свердлова,189)
Час проведення: 01 березня о16.00

Ви будете зачаровані високим мистецтвом поезії талановитої пари з Донецька - Гелли та Артема Самойленко. Цей вечір обіцяє бути поетичним, творчим, неймовірно-незабутнім, сповненим акордами улюбленої музики... На Вас чекає ще багато сюрпризів та цікавинок... Подробиці в нашій групі ВК, приєднуйтесь http://vk.com/argell_vin

Артем та Геллада Самойленко - поети із міста Донецька, які виявили бажання поділитися своєю творчістю із вінниччанами.

Основні етапи творчості Артема Самойленко:

2011рік- стажер Донецького Національного музично-драматичного театру, редактор радіо-передач на Донецькому обласному радіо;
2012рік- робота в експериментальному театрі «Гелікон»(м.Угледар); В цьому ж році була написана симфонічна поема «Майстер і Маргарита», прем’єри якої з публічним прослуховуванням відбулись 28 жовтня в арт-клубі «Телеграф»,а 25 листопада в Донецькій обласній бібліотеці для юнацтва.

2013 рік – спільно із дружиною видал збірник віршів «Баритон». Восени 2013р. читав лекції по соціоніці в Донецькому міському молодіжному центрі (книга, присвячена роботі в цій галузі буде видана у 2014 році). Читав курс авторської методики по роботі з голосовим апаратом «Постановка голоса и речи», провів лекцію в юридичній академії України ім. Ярослава Мудрого (м.Харків).

З 2012 року - член Клубу Новых Поетів, з 2014р. – резидент Клубу, з 2013р. - член Творчого об’єднання композиторів Донецької області. В грудні 2013 року обраний Куратором КНП.

Геллада Самойленко з раннього віку писала вірші. У віці 14років (2006 р.) самотужки видані перші два збірники поезій. В 2007 і 2008 надруковані ще 2 збірники. У 2012 році брала активну участь в літературному житті міста як поет і організатор (виступала організатором серії заходів «Поэты в красных носках», організовувала приїзд поетів та авторів- виконавців бардовської пісні з інших міст України і т.д.). З 2012 року- член Клубу Нових Поетів. У 2013 році разом з чоловіком видала збірник віршів «Баритон».

Поезія - це високе мистецтво, яке живе у наших серцях. Вона зачаровує, окриляє, підносить, відволікає від буденності. Це безмежний простір, який не має розміру. Рими та образи безмежні, які беруть у полон своєю невичерпністю і різноманітністю. Щаслива людина, яка любить поезію, і ще щасливіші ті, які вміють її створювати і передавати людям. Саме з такою щасливою та талановитою парою у нас буде можливість познайомитись 1 березня о 16.00 в бібліотеці-філії №11 в рамках проекту «Бібліотека-оаза творчості»

В програмі також: виступи музикантів, вокалістів, хореографічні постановки та багато сюрпризів.

Тел.для довідок: (097)6985787, ( 0432)55-32-11
Вхід вільний



Переглядів: 3545
Поширень: 0