Вінницький Регіональний Центр Сучасного Мистецтва «Арт-Шик»
ГО «Центр «Культурна стратегія - ХХІ»
представляють:

ТВОРИМО РАЗОМ!
виставка робіт Анни Василишиної та її учнів

Протягом 14 - 25 березня 2014 р. у Вінницькому регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» триватиме виставка «ТВОРИМО РАЗОМ!» на підтримку соціального проекту «Школа мистецтв для дітей з обмеженими можливостями».
Відкриття виставки 14 березня о 18:00.

Ініціаторами даної виставки виступили заслужений художник України Володимир Козюк та фіналістка «Міс Студентство – Королева Вінниці 2014» Анастасія Глуханюк. Партнери виставки - ГО Центр «Культурна стратегія - ХХІ», Торговий дім «Галерея ІнтерШик».

В експозиції виставки представлені роботи Анни Василишиної та її учнів, виконані тушшю, олівцем, аквареллю.

Василишина Анна Юріївна (1989 р.н.) - за освітою дизайнер зовнішнього середовища, закінчила Вінницький факультет Київського університету культури та мистецтв. Інвалід І групи, художниця з дитинства на інвалідному візку, та не заважаючи на це веде активний спосіб життя, пише картини, навчає дітей та дорослих творчості. Викладала художню справу у реабілітаційному центрі «Гармонія», зараз проводить заняття у себе вдома. На даний час її домашня група вже складається з понад 10 осіб та постійно збільшується. У неї також було три персональні виставки. Художниця мріє відкрити власну школу дизайну та малювання за принципом інклюзивної освіти, де б разом могли навчатися діти з обмеженими можливостями здоров\'я та фізично здорові.

)


Переглядів: 4448
Поширень: 0