Це вже чотирнадцята тематична виставка у доробку художниці, викладача Вінницької дитячої художньої школи. Крім представлених картин на виставці можна побачити вірші товариша художниці – поета Леоніда Лесика. На їх написання чоловіка надихнули саме ці картини.

«Моя виставка називається «Весна квітує», адже зараз початок весни, все зацвітає, пробуджується, у людей позитивний настрій. Тут представлені роботи, які я виконувала у період з 90-х років і до сьогодні. На виставці можна побачити картини в різних техніках, серед яких акварель, гуаш, батік. Я найбільше люблю дикоростучі квіти, які ростуть на полях, в лісах, але самою улюбленою моєю квіткою є ірис», – каже художниця Людмила Бондар.

Доповнюють картини вірші поета Леоніда Лесика. «Квіти на полотнах ніби живі, вони мені дуже подобаються. Саме вони надихнули мене на створення представлених віршів», – зазначив Леонід Лесик.

Роботи художниці одразу зацікавили відвідувачів Прозорого офісу. «Дивлячись на картини розумієш, наскільки художниця тонко відчуває красу навколишнього світу і наскільки вміло передає її на своїх полотнах», – зауважила вінничанка Марина.



Переглядів: 6511
Поширень: 0