Цей концерт розпочав естафету благодійних концертів творчих колективів Вінниці на підтримку Збройних сил України.

Джазовий настрій

Яскраві акорди одного з найоригінальніших колективів міста, який має на своєму творчому рахунку десятки виступів на престижних фестивалях та відомих концертних майданчиках, одразу захопили слухачів у солодкий полон. Запальні мелодії, що складають золотий фонд джазової музики у оригінальному виконанні оркестру під керівництвом заслуженого артиста України Валерія Новосада (диригент – Роман Береговий) щораз отримували шквал аплодисментів від глядацької зали. Загалом, захоплююча концертна програма уславленого вінницького колективу поєднала не одну епоху та музичний стиль, і саме тому зуміла задовольнити смаки навіть найвибагливішого меломана, яких у залі зібралось немало.

Джазовий настрій

«ВінБенд» плідно співпрацює з багатьма молодими та відомими виконавцями. У цей вечір на сцену виходили талановита співачка Світлана Рихлюк з безсмертними хітами («ILoveyouBaby», «Fever»); фіналістка численних тв-шоу («Битива хорів», «Голос країни») чарівна Ольга Мельник; молодий та перспективний Богдан Травінський; обдарована Еліна Мбані, що заспівала хіт «IWillSurvive»; соліст оркестру МВС Валерій Батирєв та наймолодша учасниця концерту – 14-річна Оленка Гернега. Їх натхненне виконання підіймало настрій слухачам до небес. А «ВінБенд» тим часом дивував вінничан народними піснями у джазовій обробці та запальними мелодіями відомих композиторів, фокстротами та свінгами, джазовими стандартами та популярними піснями. Це був чудовий вечір енергійної весняної музики!

Джазовий настрій

Музиканти «ВінБенду» щиро бажають вінничанам пристрасної весни у джазовому настрої! А також нагадують: благодійні концерти вінницьких колективів продовжаться вже 11, 12 та 16 квітня. Купуйте квитки та підтримуйте Збройні Сили України!



Переглядів: 3310
Поширень: 0