Більше місяця тому у нашому рідному місті відбулася довгоочікувана, і навіть історична подія – відкриття пам’ятника Т.Г.Шевченку. Це не просто монумент великому українському поету та художнику, а символічне місце об’єднання справжніх патріотів нашої держави та джерело натхнення для нових ідей. А нових ідей, на щастя, довго чекати не довелось. І вже 24 квітня 2014 року на площі Т.Г.Шевченка відбудеться урочисте відкриття мистецького проекту «Шевченківські вечори». Основними завданнями якого є налаштувати жителів та гостей міста на любов і шану до своєї Батьківщини, культури і традицій рідного краю, пошук нових талантів та їх самореалізація на площі Т.Г. Шевченка, а також організація дозвілля гостей та жителів міста.

Шевченківські вечори

На час реалізації проекту площа перевтілюватиметься у справжній майданчик творчості, де учасником може стати кожен бажаючий! Кожен, хто має талант та захоплюється українською культурою зможе презентувати себе або власний гурт.

Отож, запрошуємо усіх відвідати даний мистецький проект, поринувши у вир справжніх українських традицій та ставши поціновувачем творчості талантів нашого патріотичного міста.

Початок о 17.00 год.

Чекаємо на вас!



Переглядів: 2952
Поширень: 0