Заповнена вщент глядацька зала з ентузіазмом сприймала живу музику та спів, який щедро дарували ветерани вінницького рок-клубу “Клондайк бенд” та вихованці муніципальної дитячої естрадної майстерні “Зоряна Мрія”. Викладачі майстерні Ірина Воєна, Вероніка Майборода та Віолета Нагорна не просто скопіювали музичні твори, а надали їм свіжого звучання та сучасної енергетики. Це імплантувало всім номерам властивості класичного звучання. Основною ознакою чого являється незалежність від часу. Іноді здавалося, що пісні з репертуарного листа концерту написані не двадцять або тридцять років тому назад, а лише вчора і їх надихнули останні новини з інтернету. А це чогось таки варто.

Вінницькі рок-таланти та їх шанувальники. Ще один ракурс

Симптоматичним можна вважати те, що разом з зовсім ще юними артистами на сцену вийшла і уже досить відома своїми виступами в престижних телеконкурсах на загальноукраїнських телеканалах Ольга Мельник.

Вінницькі рок-таланти та їх шанувальники. Ще один ракурс

Невимушене спілкування однолітків артистів і зали досягла свого піку, коли весь партер стоячи заспівав віншувальну пісню до Дня народження одній із юних співачок Уляни Ольгіної. На довершення татусь виніс співучій донці квіти, а директор палацу Євген Майданик смачний торт.

Вінницькі рок-таланти та їх шанувальники. Ще один ракурс

“Рок-уроки” як форма роботи з молоддю надає можливість школярам не лише ближче познайомитись з музичними стандартами різних років недалекої від нас історії, але і дає можливість випробувати себе на великому загалі юним виконавцям. Можна було б процитувати відому рекламу: два в одному. Але...

Вінницькі рок-таланти та їх шанувальники. Ще один ракурс

Хоча організатори і не ставили собі на меті займатися окремо ще і патріотичним вихованням (наскільки це було б доречно на концерті?), але вийшло на те, що дітям це потрібно. Вони самі шукають навіть просто в музиці те, що їх об\'єднує з містом і країною. Може це тому, що пісня і Україна майже синоніми? Ми співаємо, коли плачемо. Ми співаємо, коли сміємося. Але ми не мовчимо і тоді, коли гніваємося. Слава Україні!


Переглядів: 3038
Поширень: 0