Музика на Парижі

Париж називають містом усіх закоханих, де здійснюються бажання та мрії. Так повелося з давніх часів, що найбільш романтичну вінницьку площу - Театральну, називають «Парижем».

Це місце зустрічі для романтичних прогулянок, саме «на Парижі» закохані призначають побачення, освідчуються, знаходять примирення - після випадкових сварок. Тому творчі куратори «Музики на Парижі» все ж обрали романтичний стиль для сезону 2009 року.


Вінничани поринають у атмосферу романтичного Парижу, отримують хороший настрій та незабутні враження, приємно відпочивають та насолоджуються виконанням пісень. Безперечно проект «Музика на Парижі» у вінничан асоціюється з коханням, романтикою, весною та молодістю.

У відкритті сезону взяли участь: Вікторія Кульчиковська, Наталія Цимбалюк, Наталія Савченко, Ніка Мурафа, Ольга Шерепітко, Максим Кохан, Кирило Бічер, Павло Гнатенко, Андрій “Мuzon” і “Dj Power”.

DJ Power 

«Музика на Парижі» проходить у рамках ініціатив міського голови Володимира Гройсмана щодо підтримки талановитої молоді.

«Музика на Парижі» тепер буде проходити кожний уікенд. За підсумками буде виготовлений музичний диск з кращими піснями проекту.

Вдихнути життя, створити весняний настрій Вінницького Парижу має на меті музичний проект.


Для тих, хто хоче взяти участь в проекті «Музика на Парижі”, просимо звертатись у відділ у справах сім’ї, молоді та туризму міської ради тел.: 59-52-82.


Переглядів: 5635
Поширень: 0